NOGOMETAŠ NA KOJEMU IZNZISTIRA MESSI IPAK NEĆE DOĆI U BARCELONU? / Talijani postavili cijenu za svojeg dragulja i ona je jako visoka

Image
Foto: Profimedia

Direktor Intera javno je rekao pod kakvim uvjetom njihov napadač može napustiti klub

28.5.2020.
9:38
Profimedia
VOYO logo

Dobro je poznato da je glavna meta španjolske Barcelone u sljedećem prijelaznom roku mladi argentinski napadač iz talijanskog Intera Lautaro Martinez.

Image
STIGLE NOVE VIJESTI O VELIKOM BARCINOM DOGOVORU: /

Ovo će itekako odrediti Rakitićevu sudbinu

Image
STIGLE NOVE VIJESTI O VELIKOM BARCINOM DOGOVORU: /

Ovo će itekako odrediti Rakitićevu sudbinu

Barca, koja trenutno ima financijskih poteškoća, je u posao s Interom namjeravala uključiti i neke igrače pa s tim smanjiti iznos potencijalnog transfera, no sad im je iz Italije stigao odgovor kojem se nisu nadali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Lautaro Martinez (u sredini)

Poruka iz Intera

Direktor Nerazzurra Piero Ausilio javno je govorio o Martinezu i oko njegovog transfera poslao beskompromisnu poruku:

"Puno nas je klubova kontaktiralo oko Lautara, a najviše Barcelona, i jedini način da on otiđe iz kluba je plaćanjem odštetne klauzule."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martinez u ugovoru s Interom ima klauzulu po kojoj može otići ako neki klub za njega isplati 111 milijuna eura, što je u ovom trenutku previše za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je kompletan i impresivan napadač'

Za Martinezov dolazak u Barcelonu najviše se zalagao njegov sunarodnjak i jedan od najboljih igrača na svijetu Lionel Messi koji nikada nije skrivao da ga želi u svojoj momčadi.

“U klubu postoje ljudi koji brinu o transferima i oni moraju odabrati ono što je najbolje za nas. Jasno je da će ih u ovoj situaciji biti manje i moramo biti sigurni da novi igrači mogu poboljšati našu momčad”, kazao je Messi za Mundo Deportivo te je progovorio o interesu Barce za Interovim napadačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam pojma je li već bilo ikakvih pregovora. Lautaro je impresivan napadač, posebno jer je po meni kompletan: snažan je, ima dobar dribling, može zabiti, zna čuvati loptu… Ali, vidjet ćemo što će se dogoditi s njim i drugim nogometašima s kojima se povezujemo”, poručio je Messi.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo