NOGOMETAŠ IZVAN KONTROLE: / Postoje razni divljaci, no zbilja se rijetko viđa da te policija za vrijeme utakmice mora smiriti

Image
Foto: Screenshot

Rijetko viđene scene u nogometnom prvenstvu Bolivije

17.4.2018.
12:45
Screenshot
VOYO logo

Vjerojatno ne postoji nogometaš koji se lako miri s činjenicom da je trener baš u njemu prepoznao najslabiju kariku u momčadi i da poslan s travnjaka na klupu već u prvom poluvremenu takvo stanje stvari lako i mirno prihvati. No, malo je ovakvih i kakav je Thiago dos Santos koji je napravio kraval odlazeći na klupu u ogledu 12. kola bolivijskog prvenstva u kojem su utakmicu igrale momčadi Sport Boysa i njegovog Nacionala.

Brazilski 33-godišnji veznjak travnjak je napustio očito pomračenog uma budući da je verbalni sukob da trenerom Edgardom Malvestitijem pretvorio u fizički obračun nakon kojeg argentinski stručnjak ostao u vidnom stanju šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S kravalom je Dos Santos nastavio i kasnije. Prijetio je s prstom u zraku, mlatio rukama i nogama i tko zna kakav bi bio epilog svega da ga nije okružila policija i izvela sa stadiona.

Igrač je za sve kažnjen crvenim kartonom i time olakšao domaćinu da u drugom poluvremenu postigne četiri pogotka za 4-0 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo