NOĆNA MORA JE IZA NJEGA: / Hrvatski reprezentativac ponovno ima razloga za osmijeh

Image
13.3.2017.
14:36
VOYO logo

Tri je puta bio u startnoj postavi momčadi, a pet puta na travnjak ušao s klupe za pričuvne igrače. Njegova je momčad upisala pritom pet poraza, uz remi i dvije pobjede, a Halilović u njima sudjelovao s prosjekom od oko 38 minuta po susretu. Učinak mu se svodi na dvije asistencije koje je uknjižio u posljednjim dvjema utakmicama (pobjeda protiv Osasune 5-2, poraz od Espanyola 3-4).

Navednim je Halilović zadovoljan, a posebno je sretan što se ponovno nalazi u Španjolskoj u koju je stigao 2014. tada kao Dinamov nogometaš koji je potpisao za Barcelonu. U njenoj B momčadi, kao i Sportingu, Halilović je trebao brusiti svoj talent kako bi stekao znanja i klasu za igranje među elitom, no put mu je bio drugačiji i odveo ga do Bundeslige u kojoj je proživljavao noćnu moru. Sada je ponovno osmijeh na njegovom licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam u Las Palmasu. Igramo vrlo dobro, težimo nogometu s posjedom lopte i stvaramo puno prilika. Mislim da bismo ipak trebali biti koncentriraniji budući da primamo mnogo golova. No, ovdje se osjećam dobro", prenosi ESPN riječi Halilovića koji dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim ovu ligu, smatram da je ona dobra za mene. A posebice ovu momčad jer igramo dobro. Usredotočen sam na to. Tek sam kratko ovdje i treba mi vremena da upoznam suigrače, trenera i grad, ali rekao bih da je uvodnih mjesec koji je iza mene bio dobar. Igrao sam svaku utakmicu što je za igrača vrlo važno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako daleko od Barcelone, Halilović i dalje o njoj razmišlja i prati njene igre. Čini se da ipak ne očekuje povratak ondje, pa u zaključku tvrdi:

"Gledao sam njihovu pobjedu protiv Paris Saint-Germaina, bila je to nevjerojatna utakmica. Sretan sam zbog njih. Posebice i zbog Ivana Rakitića, prijatelja koji mi je mnogo pomogao, kojem čestitam i na novom ugovoru. No, sad mislim samo o Las Palmasu u kojem se osjećam ugodno i nadam se da ću ovdje i ostati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo