NOĆNA MORA BEZ KRAJA / Katastrofalna sezona za Halilovića se nastavlja

B momčad Barcelone posljednje četiri godina je uredno bila u vrhu španjolske druge lige, a sada mladim nadama Katalonije ozbiljno prijeti ispadanje.

13.4.2015.
9:31
VOYO logo

Niže ne mogu biti, nakon 33. kola Alen Halilović i društvo su pali na posljednje mjesto u Ligi Adelante. Najlošija su momčad, posljednjih 10 kola nisu upisali pobjedu i velike nogometne nade mogle bi na jesen igrati u trećoj španjolskoj ligi.

Među trećeligašima bi mogao i završiti Halilović kojem također ova sezona baš i nije idealna. Posljednjih tjedana više se pričalo o glasinama kako je mlada nada zbog ljubavnih jada čak i razmišljala o prekidu nogometne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović i društvo su proteklog vikenda u Barceloni su na 'Mini Estadiju', malom Nou Campu izgubili 2:1 od Betisa, a od 15.000 navijača na tribinama, bilo je 8.500 kibica gostiju koji su iz Seville stigli podržati svoj klub u borbi za povratak u prvu ligu. Betis je uvjerljivo prvi. Naš reprezentativac je odigrao samo 66 minuta u novom porazu, trener ga je prvog izvadio iz igre. Ovog puta Alen nije burno reagirao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam nesuglasica s trenerom, sve je u najboljem redu", kazao je Halilović i istaknuo:

"Sada smo posljednji i svakoj utakmici moramo pristupiti kao da igramo protiv Real Madrida. Tako ćemo ostati u ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi 'Real' sljedećeg vikenda je Numancia, tamo gostuju neredne nedjelje. Zona ostanka je udaljena samo tri boda, tako da situacija nije toliko grozna, ali za klub poput Barcelone bilo bi poražavajuće da momčad s brojnim nogometnim nadama ispadne iz lige...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo