'Njemu treba psihijatar, sprda se s Hajdukom!'

Anasa Sharbinija na Poljudu dugo čekaju da proigra i postane jedan od igrača koji će povući momčad, no taj trenutak nikako ne stiže.

8.3.2011.
17:11
VOYO logo

Anas Sharbini je iz Rijeke na Poljud doveden uz 'fanfare' i očekivanja su bila velika. Čelnici Hajduka nadali su se kako će igrač koji je vodio Rijeku isto činiti i u dresu splitskog kluba, no to se nije dogodilo.

Slaven Bilić mu je progledao kroz prste kada se u listopadu 2009. godine napio na reprezentativnom okupljanju te do hotela stigao uz veliku pomoć suigrača, a Hajduk ga je tada kaznio s 50 tisuća kuna smatrajući da će ga kazna uozbiljiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Sharbini je prije koji dan izveo novu glupost te na Hajdukovom stadionu u Golfu Danijela Subašića odvozio 'VN Poljuda' i to u trenucima dok je trener Goran Vučević novinarima objašnjavao kako mu treba pronaći bolje mjesto u momčadi.

Za taj incident je dobio 'čestitku' od 40 tisuća kuna, a takvim ponašanjem, kao i slabim učinkom na travnjaku, uspio je razljutiti Hajdukovu legendu Juricu Jerkovića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anas je toliko plaćen, a jako malo daje, malo se trudi i pokazuje velike mane. Za novac koji prima daje – nula! Sprda se s Hajdukom, ovo mu je izlet u berbu za novcem. To nije u redu prema navijačima koji su ga dobro primili. Trebao je biti pojačanje, a odlučio je samo jednu utakmicu. Ne trudi se dovoljno da vrati ono što je u njega uloženo, taktički vrlo loše igra, dok tehnika zadovoljava. Publiku zadovolji sa dvije, tri finte, ali to je ništa. On se ovdje trebao izbrusiti u pravi dijamant, ali ništa", prenosi Dalmacijanews Jerkovićevu izjavu u emisiji Istinom do gola, a na konstataciju voditelja Zdravka Reića kako bi Sharbinija možda trebalo više gurnuti u sredinu napada, legenda je bez dlake na jeziku ispalila:

"Trebalo bi mu, za početak, naći mjesto na klupi. Njemu treba psihijatar", zaključio je Jerković uz napomenu da su i u njegovo vrijeme igrači tražili njihovu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo