VRLO ORIGINALNO / Brutalna sprdačina na račun jednog od najboljih nogometaša svijeta. Platili ga 85 milijuna eura, a on je postao 007

Image
Foto: Screenshot

Njemački Sky odlučio je javno na televiziji sprdati Sancha

27.10.2021.
8:39
Screenshot
VOYO logo

Naganjali su ga valjda godinu i pol dana, pregovarali oko ugovora mjesecima, na kraju se na jedvite jade dogovorili s Borussijom Dortmund i za vrtoglavih 85 milijuna eura odštete, a engleski superstar, Jadon Sancho, još uvijek se muči u svom novom klubu Manchester Unitedu.

Sancho je ove sezone skupio sedam nastupa u Premier ligi, ali samo tri puta bio je u startnoj postavi i za sada mu je statistika kriminalno loša. U sedam utakmica ima ravno nula golova i nula asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao je 007

Nastupio je još tri puta u Ligi prvaka i jednom u Liga kupu, ali niti tamo nema učinka, no, mnogima je za oko zapela baš ova statistika iz Premier lige.

Naime, njemački Sky odlučio je javno na televiziji sprdati Sancha. Prozvali su ga agentom 007, Jamesom Bondom, jer ima nula golova i nula asistencija u sedam utakmica, dakle 007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom su prilikom stavili i fotografiju Sancha u odijelu kako bi što više sličio na slavnog agenta 007. Inače, vrijedi podsjetiti, Sancho je, dok je igrao za Borussiju bio jedan od najboljih nogometaša svijeta. U dresu BVB-a odigrao je 137 utakmica, zabio je 50 golova i 64 namjestio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo