VRUĆA ROBA NA TRŽIŠTU / Njemački mediji tvrde: Poznato je gdje će karijeru nastaviti Joško Gvardiol, a evo i koji je razlog

Image
Foto: Profimedia
24.3.2023.
11:33
Profimedia
VOYO logo

Prema izvješću njemačkog lista Bild, Joško Gvardiol odbija izdati svoj trenutni klub RB Leipzig. Iako je Gvardiol navodno odbio potpisati novi ugovor s Leipzigom, on ne bi trebao nigdje otići prije ljeta 2024. godine, odnosno nakon Europskog prvenstva.

Prema Bildu, uprava kluba je tražila od Gvardiola da produži svoj ugovor s klubom, ali je on odbio. Navodno, mladi Hrvat želi nastaviti igrati za RB Leipzig i razvijati se kao igrač, ali istovremeno želi zadržati svoju neovisnost i mogućnost odlučivanja o svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velikani su zainteresirani

"Gvardiol neće otići prije ljeta 2024. jer smatra da ne bi bilo u redu okrenuti leđa RB Leipzigu nakon ovakve sezone. Dobiva sportski i ekonomski izazovne ponude, ali svejedno ne želi napustiti njemački klub", piše Bild.

Gvardiol je već izazvao interes nekoliko velikih europskih klubova, uključujući Bayern Munchen i Manchester City. Ipak, izgleda kako će on ostati vjeran svom trenutnom klubu u doglednoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Leipzig trenutno zauzima peto mjesto na ljestvici Bundeslige, a Gvardiol bi trebao igrati ključnu ulogu u njihovim nadolazećim utakmicama u borbi za ulazak u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo