NJEMAČKI MEDIJI PRIBILI GUARDIOLU NA STUP SRAMA: / 'Ti si luzer, kako si mogao Mullera ostaviti na klupi?!'

Image
Foto: AFP
28.4.2016.
18:14
AFP
VOYO logo

Muller je ove sezone postigao 31 gol u 45 utakmica u svim natjecanjima za Bayern, ali Guardiola je ipak umjesto njega šansu dao Robertu Lewandowskom koji slabije igra u gostima. Do sada je od osam golova u Ligi prvaka tek dva postigao u gostima i to oba jesenas protiv Dinama na Maksimiru.

Muller je ušao u igru u 70. minuti susreta, ali nije uspio pomoći svojoj momčadi da zabije bar pogodak izjednačenja. Novinare je nakon susreta zanimalo kako on gleda na tu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Trudim se ponašati kao profesionalac'

"Trudim se ponašati kao profesionalac. Naravno da nisam sretan zbog toga što nisam zaigrao od prve minute, ali nisam ja bitan nego momčad. Kako bi to izgledalo kada bi svi koji su na klupi počeli negodovati, propala bi nam sezona, ništa ne bi napravili", katao je Muller.

Guardiola i Muller ne vole se javno! To već znaju i ptice na grani. Žešći incident imali su na Camp Nou prošle godine kada je Guardiola pred kraj utakmice povukao Mullera na klupu. Tada je Muller poludio i vikao da je to "s*anje, da je gotovo s igranjem u Bayernu". Ostao je, ali neki dobar odnos s Guardiolom nije ponovno izgradio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/qU2l

Mullerovim mukama bliži se kraj

Muller se trudi imati kakav - takav odnos sa svojim trenerom, ali njegovim mukama bliži se kraj. Guardiola na kraju sezone odlazi u Premier ligu i voditi će momčad Manchester Cityja. Međutim, prije odlaska Guardiola želi uzeti naslov prvaka Europe. No za sada i nije baš na najboljem putu. Poraz na Vicente Calderonu naljutio je njemačke medije koji su se obrušili na katalonskog stručnjaka, a pred Pepa stavio težak zadatak u uzvratu 3. svibnja na Allianz Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kicker ističe kako je Guardiola doživio debakl u Madridu.

'Muller je emocionalni vođa ovog Bayerna'

"Guardiolina taktika nije bila uspješna. Bayern pod hitno mora pronaći optimalnu ravnotežu između napada i obrane. Isto tako Guardiola je prekasno stavio Mullera u igru. On je idealan čovjek za gužve u kaznenom prostoru i bio bi od velike koristi usamljenom Robertu Lewandowskom koji se sam borio s obranom Atletica. Osim toga, Muller je emocionalni vođa ovog Bayerna", zaključuje Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Napeta atmosfera u svlačionici

"Nema Mullera, nema pogotka za Bayern. Muller kao džoker s klupe nije tako uspješan u igri nego, primjerice, kad igra u prvih jedanaest. Guardiola se ponovno kockao i izgubio", piše njemački Focus.

Suddeutsche Zeitung opisao je Guardiolu kao "luzera", a tabloid Sport Bild tvrdi kako je atmosfera u svlačionici Bayerna na poluvremenu bila napeta te da je u jednom trenutku došlo do svađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni trener Ottmar Hitzfeld također je nagazio na Guardiolu.

"Muller je Bayernu ono što je Messi Barceloni. Jednostavno si ne smijete priuštiti da vam ne igra od prve minute u tako važnoj utakmici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo