NE PIŠE MU SE DOBRO / Njemački Bild rasturio Vatrenog. Nazvali ga profesionalcem za skandale i otkrili kakav ga užas čeka u klubu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Niko Kovač nedavno poručio kako Marinu vrata nisu zatvorena

19.7.2022.
9:58
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i povremeni reprezentativac, Marin Pongračić, vratio se u svoj matični klub Wolfsburg nakon posudbe u Borussiji Dortmund, gdje je trebao oživjeti svoju karijeru i ostvariti potencijalni transfer.

Međutim, u BVB-u je uprskao i upropastio si šansu, a sada se priključio Wolfsburgu, gdje ga, kako piše Bild, nitko ne želi vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Profesionalac za skandale najradije više nikad ne bi igrao za Wolfsburg. VFL ga se želi riješiti što je prije moguće, no branič ima ugovor do 2024. godine", piše Bild i podsjeća kako se Pongračić trebao vratiti u klub prije četiri tjedna, na početak priprema, ali je odgodio povratak zbog bolesti.

"Iz istog razloga propustio je obvezno momčadsko fotografiranje i trening kamp u Austriji", napominju iz Bilda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako tvrdi Bild, Pongračić već danima naporno trenira u VFL centru i odrađuje pripreme, ali prema posebnom programu, ipak na treningu sa suigračima neće sudjelovati, već će raditi neke vježbe na pomoćnom terenu ili će trčati krugove. Bild tvrdi da igrači neće biti baš oduševljeni njegovim povratkom.

Image
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
Image
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Neće biti sretni što ga vide?

"Branič će prvi put nakon posudbe u Dortmundu stupiti u kontakt sa starim i novim kolegama, no neće svi biti sretni što ga opet vide", piše Bild i zatim podsjećaju na njegov dugački popis problema koje je izazvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ilegalni korona party, curenje internih informacija, tužba protiv kluba", pobrojili su Nijemci, ali trener Wolfsburga Niko Kovač nedavno je rekao kako Pongračiću vrata ipak nisu zatvorena.

"Ako oni koji su bili nesretni u ovom dresu sada žele bi s nama, rado ćemo im dati priliku, a ako ne, onda ćemo pronaći pravo rješenje", kazao je nedugo nakon dolaska u Wolfsburg Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada ne zna što će biti s Pongračićem, koliko se zna nitko trenutno nije zainteresiran za njegove usluge i mogao bi zaglaviti u klubu koji ga ne želi.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo