Njemačka legenda napala Robbena: 'Ti si egoist!'

Nije lako ovih dana nizozemskom krilnom nogometašu Bayerna Arjenu Robbenu (28). Nakon što je završio na klupi, napao ga je i legendarni Franz Beckenbauer koji mu je poručio da je egoist!

13.2.2012.
12:28
VOYO logo

Robben nije ni blizu lanjske razine kad je bio glavni igrač bavarskog diva. Izgubio je zbog toga u zadnje vrijeme i povjerenje trenera Juppa Heynckesa koji ga je u subotnjem dvoboju protiv Kaiserslauterna ostavio na klupi.

Ušao je u igru u 53. minuti umjesto ozlijeđenog Thomasa Müllera, što je bio napredak u odnosu na dvoboj protiv Stuttgarta u domaćem kupu nekoliko dana ranije kada nije dobio ni sekunde prilike. I kao 'šlag' na loše razdoblje stigla je i izjava počasnog predsjednika kluba i njemačke nogometne legende Franza Beckenbauera. "Robben je, kao i mnogi drugi, egoist. Pogledajte samo njegove reakcije kad postigne pogodak: ne trči prema suigraču koji mu je dodao loptu, već prema svojoj obitelji na tribini, a tako drugi moraju trčati prema njemu. U jednom trenutku igrač će reći: ako ti dodam loptu, a ti mi ne zahvališ na tome, onda si sljedeći put sam dodaj loptu. Zato bi Robben trebao malo više misliti na momčad", poručio je Beckenbauer. Nizozemcu, inače, ugovor istječe u ljeto sljedeće godine, ali sada je prilično upitno hoće li doći do nastavka suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo