'NJEGOVA SMRT ME RASTUŽILA KAO DA MI JE OTIŠAO NETKO IZ OBITELJI': / Ćiro se oprostio od Zlatka Kranjčara

Zlatko Kranjčar preminuo je u ponedjeljak u Zagrebu od posljedica teške bolesti

2.3.2021.
12:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vijest o smrti legendarnog nogometaša zagrebačkog Dinama i bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Kranjčara (65), koji je preminuo u ponedjeljak, šokirala je mnoge, ponajviše njegove prijatelje, suigrače i suradnike.

Od 'Cice' su se emotivnim porukama oprostili brojne osobe iz sportskog, kulturnog i piolitičkog svijeta, a jedan od njih bio je i proslavljeni trener Miroslav Ćiro Blažević koji je vodio Kranjčara u Dinamu u sezoni 1981./1982. kada su Modri osvojili povijesni naslov prvaka Jugoslavije.

Ključni igrač

Ćiro Blažević je s Kranjčarom imao jako blizak odnos i njegova smrt ga je jako potresla.

Galerija

"S njim sam dvadesetak godina u stalnom kontaktu. Ako ću se vratiti u tu 1982. godinu, mogu tvrditi da nje bilo Kranjčara, da mi nikada ne bismo slavili tako kako smo slavili", izjavio je Blažević za RTL.

"Vrlo često su njegovi golovi bili presudni. Znalo se, kad je bio mali, da će biti veliki nogometaš. To je potvrdio i u Austriji. Za Kranjčara, ne bih osjećao krivnju da kažem, razveselili smo hrvatski narod i '82 godina je za mene najvažnija u mojoj karijeri", rekao je i zaključio:

"Kranjčarova smrt me rastužila kao da mi je netko iz obitelji otišao. Razgovarao sam noć prije s njegovim doktorom i rekao mi je da je u teškoj situaciji, ali nisam mogao pretpostaviti da to znači da mu nema spasa. Izgubiti nekog takvog trenera, nogometaša, ali osobu koja je kao čovjek bila tako pozitivan u svakom smislu..."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali