PUN POGODAK / Njega nitko nije očekivao. Manchester United, navodno, ima novog trenera i riječ je o jednom od najboljih na svijetu

Image
Foto: Profimedia

Do kraja sezone trebao bi voditi momčad Uniteda nakon što je Ole Gunnar Solskjaer prošlog vikenda dobio otkaz

25.11.2021.
17:02
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati uglednom The Athleticu, novi trener Manchester Uniteda mogao bi biti njemački stručnjak Ralf Rangnick. Objavio je tu informaciju u četvrtak dobro informirani novinar Athletica, David Ornstein, a tvrdi kako je Nijemac postigao dogovor i da će biti privremeni trener.

"United je postigao dogovor s Ralfom Rangnickom i on će biti privremeni trener. Potpisao je ugovor na šest mjeseci plus dvije godine koje će odraditi kao savjetnik kluba. Čeka se odobrenje Lokomotiva iz Moskve, a Rangnick neće dobiti radnu dozvolu na vrijeme da može voditi momčad već za vikend protiv Chelseaja", napisao je Ornstein na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski nogometni stručnjak

Rangnick bi do kraja sezone trebao voditi momčad Uniteda nakon što je Ole Gunnar Solskjaer prošlog vikenda dobio otkaz nakon 4:1 poraza od Watforda. Rangnick je ovoga ljeta postao generalni menadžer Lokomotiva iz Moskve, a ranije se proslavio fantastičnim radom u Red Bullovim klubovima, Salzburgu i Leipzigu i u pravo je on zaslužan za to što oba RB-ova kluba danas konkurentno igraju u Ligi prvaka i dominiraju u austrijskoj i njemačkoj Bundesligi. Rangnick je također vrlo uspješno podigao još dvije RB-ove franšize, New York Red Bull u MLS-u i Bragantino u brazilskoj Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangnick se već neko vrijeme ne bavi trenerskim poslom, iako je riječ o vrsnom taktičaru i nogometnom znalcu, već uglavnom obavlja posao na višim i odgovornijim klupskim dužnostima. Pretpostavka je kako će se 63-godišnji menadžer zadržati na klupi do kraja sezone, a onda možda preuzeti neku od većih uloga u klubu, moguće direktorskih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo