Ogromna panika i suluda zabrana zbog Dinama!

Gradonačelnik Eindhovena Rob van Gijzel izdao je hitnu uredbu po kojoj se Dinamovim navijačima zabranjuje ulazak u grad od srijede do petka.

4.11.2013.
14:48
VOYO logo

"Možemo očekivati da Eindhoven u četvrtak zbog agresivnih hrvatskih navijača bude nesiguran grad", nevjerojatna je poruka iz nizozemskih medija, a kako donosi Omroep Brabant, lokalna policija sprema i dodatnih 48 ćelija kako bi mogla privesti sve koji će kršiti zakon.

Nizozemci tako najavljuju da će odmah po slijetanju na lokalni aerodrom provjeravati posjeduju li hrvatski navijači ulaznicu. Ideja je to koja je već u startu osuđena na propast. Tko kaže da će svi navijači koji žele na utakmicu sletjeti upravo u Eindhoven. Na ulicama grada od 700.000 stanovnika vladat će pravi policijski sat ako će željeti provjeriti radi li se baš o navijačima Dinama i to još bez ulaznice. Tamošnji mediji pišu da se BBB-a boji cijela Europa, a da nisu dobrodošli ni na vlastitom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna nelogičnost jest i vaučer. Naime, u Zagrebu uopće nije moguće kupiti ulaznicu za utakmicu, nego samo dobiti vaučer. Dinamo je odobrio točno 117 vaučera navijačima koji nisu na 'crnoj listi', te će ih oni moći zamijeniti za ulaznicu u Nizozemskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo