NIZOZEMAC ODGOVORIO BIJESNOM BILIĆU: / Sporna situacija izazvala polemike

Image

Trener West Hama Slaven Bilić bio je dosta ljut nakon što je njegova momčad u četvrfinalu FA kupa odigrala remi na Old Traffordu s Manchester Unitedom.

14.3.2016.
9:15
VOYO logo

Poveo je West Ham prekrasnim golom DimitrijaPayeta u 68. minuti iz slobodnog udarca, no domaćini su u 83. izjednačili preko AnthonyjaMartiala.

Upravo je gol mladog Francuza izazvao kontroverze jer Bilić smatra kako je prethodno BastianSchweinsteiger napravio prekršaj nad vratarom DarrenomRandolphom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/L5eI

Bilićeva reakcija

“Bilo je nekih situacija koje su svirane u korist domaćina, a trebao je biti sviran jedanaesterac na Payetu. Svi nepristrani tako smatraju. I što se tiče gola kojim su izjednačili za mene nema sumnje da je Schweinsteiger napravio prekršaj i to u trenucima kada nije bio niti blizu lopte. Da Randy nije nepropisno zaustavljen bio bi ondje i u mogućnosti zaustaviti lopti. Teško je sucima to vidjeti, no ako mene pitate, dvije važne odluke svirane su protiv nas.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, drugačijeg je mišljenja njegov kolega na drugoj strani Nizozemac Louis van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledao sam snimku i mislim da je branič West Hama gurnuo Schweinsteigera na vratara ", rekao je Nizozemac pa je prokomentirao i drugu spornu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Payet se više manje bacio. Možda ga je branič malo zahvatio, ali ne toliko da padne na onakav način. Uvijek se raspravlja o sudačkim odlukama. Može se na taj način pričati i o našoj utkamicu s Liverpoolom. Ništa ne mogu reći osim da suci moraju donositi odluke u par sekundi. To sam rekao nakon Liverpoola i to sada ponavljam", poručio je Nizozemac.

Ove dvije momčadi sada očekuje repriza, ali je ovaj put West Ham domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo