MESSIJU DOLAZI POJAČANJE U NAPADU: / Nizozemac poslije Italije priznao ono o čemu se danima nagađa, potvrda transfera pitanje je vremena

Image
Foto: Profimedia

Otkako je napustio Manchester United igra kao preporođen

8.9.2020.
12:48
Profimedia
VOYO logo

Nakon utakmice između Nizozemske i Italije pred kamere je stala zvijezda Lyona MemphisDepay (26). Ovaj napadač već se neko vrijeme povezuje s Barcelonom, a sada je sam progovorio o mote.

“Hoću li preseliti na Camp Nou? Pričekat ćemo i vidjeti što će se dogoditi. Znam da postoji interes Barcelone, ali ne mogu vam reći više od toga. Prvenstveno jer još uvijek nisam razgovarao sa svojim menadžerom”, kazao je Depay, koji je velika želja Ronalda Koemana i ona bi mu se mogla ostvariti za 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propao na Old Traffordu

Depay je, inače, dijete PSV-a. Za taj klub igrao je od 2011. do 2015. kada je na poziv sunarodnjaka Louisa Van Gaala prešao u Manchester United. Tamo se došao kao velika nada pogotovo nakon što je pod vodstvom tog trenera godinu dana ranije briljirao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Međutim, u dvije godine nije se posebno iskazao te je razočarao sve one kojima su Crveni vragovi bliski srcu te su ga prodali Lyonu.

Image
Foto: Profimedia

Profimedia

U Francuskoj pak igra u izvrsnoj formi i zato se našao na radaru katalonskog velikana. Osim Depaya, Barcelona je i u lovu za Wijnaldumom, također Nizozemcem. Katalonci vjeruju da bi dvojac mogli dobiti za manje od 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u Barci se nadaju da će dovesti i njihovu prvu metu, Interovog napadača LautaraMartineza. A navodno su pregovorima s Manchester Cityjem oko transfera Erica Garcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo