NITKO NIKAD MODRIĆA NIJE OVAKO NAHVALIO: / 'U posljednjih tri godine u Realu nije bilo boljeg igrača'

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Luka Modrić ponovno se našao u središtu pisanja španjolskih medija.

5.12.2016.
12:34
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Čudesni hrvatski nogometaš bio je najbolji igrač subotnjeg El Clasica koji je završio 1-1. Madridski dnevni sportski list AS donio je komentar pod nazivom: "Modrić i Zlatna lopta".

BEZOBRAZNO DOBAR: Posvjedočite Modrićevoj magiji na djelu! Ovo je dokaz zašto je Luka najbolji igrač Reala

"El Clasico nisu obilježili Messi, Cristiano ili Neymar. Utakmicu je obilježio Luka Modrić, a ostala je zapamćena i po povratku Inieste nakon ozljede. Igrač utakmice, kao obično, bio je Modrić. Njegova nogometna prezentacija u prvom poluvremenu jedna je od najboljih nogometnih predstava ikad koji je neki igrač Reala prikazao na Camp Nou", piše Santiago Segurola i nastavlja u svojem tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAMOS I MODRIĆ – GARANCIJA USPJEHA: Zaboravite BBC, dobitna kombinacija Real Madrida zove se RM

Image

'Vodio je svoju momčad s velikom mudrošću'

"Bila je to umijeće virtuoznosti. Hrvat je vodio svoju momčad s velikom mudrošću. Uzeo je Messiju više lopti od bilo koga na travnjaku i sam eliminirao vezni red Barcelone. On je predvodio zabavu na Camp Nou. I navijači Barcelone prepoznali su sjajnu Modrićevu partiju".

Santiago Segurola napisao je i kako je Modrić, kao i Sergio Busquets, godinama bio jedna od najbolje čuvanih tajni u svijetu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tom nogometašu nikad nije nedostajalo kvalitete, već priznanje. Njegovo izostavljanje iz konkurencije za Zlatnu loptu prethodnih sezona bilo je iznenađujuće i razočaravajuće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Luka je obilježio El Clasico'

Ove sezone se Modrić u FIFA-inom izboru našao među 23 najbolja na svijetu, ali ne i među trojicom najboljih.

"S 31 godinom se prvi put spominje među kandidatima za nagradu najboljeg igrača. Neće je dobiti. Vjerojatno neće biti ni među 10 ili 15 najboljih, ali to je tužno jer u posljednje tri godine nije bilo bitnijeg i boljeg igrača u dresu Los Blancosa od njega. Navijači su toga svjesni pa bi trebali biti i glasači", dao je do znanja Segurola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seguorin kolega u AS-u Jamie Candil također je u svojem osvrtu na El Clasico nahvalio Modrića.

Image

"Nije to bio BBC. El Clasico obilježila su dva nogometaša. Ramos koji je zabio gol i Modrić koji je odigrao sjajnu partiju. I u obrani i u napadu. Nije slučajnost da su upravo ova dvojica nogometaša vukla svoju momčad. Hrvat je tako nastavio igrati sjajan nogomet. Modrić je fantastično centrirao Ramosu, a ostalo je već dobro poznato. Mnogo toga što je Real napravio u susretu protiv Barcelone leži u postignuću samog Modrića. Čini se kako Los Blancosi imaju nove vođe. I izvan terena i u svlačionici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo