Nitko i dalje ne zna kakva je ovo bolest!

Nogometaš Milana Antonio Cassano posjetit će neurologa koji bi trebao otkriti razlog zbog kojeg mu je pozlilo u avionu na povratku iz Rima.

31.10.2011.
19:22
VOYO logo

Podsjetimo, na povratku iz glavnog grada Italije gdje je Milan nekoliko sati ranije na Olimpicu savladao Romu s 3:2, Cassano je zaprimljen u bolnicu zbog nepoznate bolesti.

Isprva se nagađalo da je pretrpio moždani udar, a nova hipoteza je da Talijan pati od privremene ishemije što je naziv za smanjen protok krvi do nekih organa ili dijelova tijela zbog spazmi ili organske opstrukcije krvne žile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovom slučaju nagađa se da je Cassanu bitno smanjen protok krvi do mozga, međutim, nitko i dalje ne zna o čemu se točno radi. Dopredsjednik Milana, Adriano Galliani, uvjerava najvjernije navijače Rossonera da je talijanski reprezentativac na najboljem putu ka oporavku.

"Razgovarao sam s Cassanom prije pet minuta i bio je jako dobre volje. Čini se vrlo mirnim. Cassano je jak i sigurno će se oporaviti. Cijela momčad stoji iza njega", rekao je Milanov dopredsjednik koji je ipak odbio ići u dublju problematiku oko toga što se zapravo dogodilo Cassanu na povratku u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tJvwCKJvAmY2ZXk5
szólj hozzá: Rom 2-3 Mil

"Svaki pacijent ima pravo na privatnost pa tako i Antonio. S njim su doktori i oni se brinu o njemu najbolje što mogu. Ne znam koliko će morati izbivati s travnjaka, nisam ja doktor da vam dajem dijagnozu", zaključio je Galliani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je službeno priopćio kako su medijski izvještaji koji su preplavili talijanski tisak samo u sferi špekulacije, te da se napadač osjeća sve bolje. ''AC Milan ovim putem javlja kako se informacije koje u javnosti kruže u svezi zdravstvenog stanja Antonija Cassana ne mogu smatrati valjanima, jer nisu stigle iz medicinskih izvora kao što su liječnička služba kluba ili liječnici koji trenutno liječe našeg igrača. Također informiramo da se Cassano osjeća sve bolje, te da će narednih dana imati daljnja testiranja'', stoji u klupskom priopćenju. Cassanov agent Giuseppe Bozzo također sugerira da je njegov klijent sve bolje, nakon što je razgovarao s njime. "Razgovarao sam s liječnicima koji mi nisu rekli ništa o bolesti. No, imam dojam da je Antonio jako dobro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo