DINAMOV DRAGULJ / Nismo ni svjesni kakvog igrača imamo. Objavljen nestvaran podatak o Oršiću, Vatreni je postao preotrovan!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Oršić je ovim golom ostvario i nekoliko impresivnih statističkih dostignuća

6.9.2022.
21:19
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 1. kola E skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je na stadionu Maksimir pred 20.607 gledatelja pobijedio Chelsea sa 1-0.

Nogometaši zagrebačkog Dinama svoj osmi nastup u grupnoj fazi Lige prvaka otvorili su na stadionu Maksimiru pobjedom protiv bivšeg europskog i engleskog prvaka Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke postigao je Mislav Oršić u 13. minuti. A vjerovali ili ne, Oršić je ovim golom ostvario i nekoliko impresivnih statističkih dostignuća. Prvo, Vatreni je zabio prvi gol ove sezone u Ligi prvaka na svim utakmicama, a drugo, Oršiću je ovo bio peti gol u sedam utakmica protiv engleskih klubova, odnosn peti gol u posljednje četiri utakmice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Oršić je postao pravi otrov za klubove iz Londona. Zabio je samo jedan gol manje protiv londonskih klubova u pet utakmica, od Norwicha u posljednjih 13 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Dinama tiče, i on je nagazna mina za Londončane. U posljednjih sedam godina Dinamo je slavio protiv četiri najjača londonska kluba i Orša je zabio u tim utakmicama pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo