'Nisam ni dobio priliku da dokažem koliko vrijedim'

Hrvatski trener Elvis Scoria na početku ove sezone dobio je svoj prvi inozemni angažman.

24.9.2011.
13:35
VOYO logo

"Potpisao sam za prvoligaša, klub koji je prošle sezone bio odmah iza najvećih, Olympiacosa, Panathinaikosa, AEK-a, PAOK-a i Arisa", rekao je Scoria za Sportske novosti.

Međutim, zbog namještanja utakmica Grčki nogometni savez rigorozno je kaznio Kavalu i izbacio ih u četvrtu ligu. Scoria je bio šokiran takvom odlukom iako je znao da će klub snositi nekakve sankcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da startamo s velikim bodovnim minusom i čuo priče kako su moguće još žešće sankcije, ali ovo... Već smo rezervirali hotel za gostovanje kod Olympiacosa, pripremao sam momčad za užitak igranja i moguću senzaciju kod prvaka, za spektakl pred 30.000 ljudi i onda te, tri dana prije prvog kola, izbace u Četvrtu ligu. Toga nigdje nema, to se još nikad nikome nije dogodilo", kaže hrvatski stručnjak.

To mu je bio prvi inozemni angažman, ali u svojem kratkom mandatu nije vodio nijednu službenu utakmicu. Nakon svega se vratio u Pulu gdje čeka novu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lagano sam žalostan. Šteta. Odlična je to liga, s pet stvarno jakih momčadi. Teško je hrvatskom treneru naći posao u inozemstvu pa mi je žao što je ovako završilo. Nisam ni dobio priliku dokazati im koliko vrijedim", zaključio je Scoria.

Vezani članci:

arti-201109230575006 arti-201106280507006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo