JURA PROGNOZIRA / Spektakl u Ligi prvaka: 'City je u prednosti protiv Reala, a mi Hrvati imamo veliki privilegij'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nikola Jurčević za Net.hr najavio je i prognozirao šanse i ishode spektakularnih parova Real - City i Arsenal - Bayern. Pričao je i o 'zvjezdanim' Hrvatima

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

9.4.2024.
10:13
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Liga prvaka došla je do četvrtfinalne faze, a danas se igraju prvi dvoboji Arsenal - Bayern u Londonu i Real - City u Madridu.

Image
ODGOVOR NA SUPERLIGU /

Liga prvaka se za 2,2 milijarde eura prodaje Emiratima? Španjolci plasirali bombastičnu priču

Image
ODGOVOR NA SUPERLIGU /

Liga prvaka se za 2,2 milijarde eura prodaje Emiratima? Španjolci plasirali bombastičnu priču

Sutra su na rasporedu prvi okršaji PSG - Barcelona u Parizu i Atletico Madrid - Borussia Dortmund u Madridu. Dakle, imamo među osam najboljih tri kluba iz Španjolske, dva iz Engleske, dva iz Njemačke, te jedan iz Francuske...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Jurčević, bivši hrvatski nogometaš i reprezentativac, danas trener, najavio nam je današnji program četvrtfinala u Ligi prvaka. Sve utakmice se igraju od 21.00.

"Teško je odlučiti što gledati. Imamo dvije velike utakmice večeras. Sudar Reala i Manchester Cityja je skoro pa finale prije finala. Nama Hrvatima je privilegija imati tri igrača u takvoj jednoj utakmici. Kako bi rekli, Real je uvijek Real, specijalist za Ligu prvaka. Real ima iskustvo igranja velikih dvoboja, osvajanja naslova, međutim tu je City po meni najbolja momčad Europe kad su u pravom izdanju i dao bi im prednost općenito."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je Jura svoju prognozu:

"Prošle godine su razbili to, nazovimo prokletstvo i osvojili Ligu prvaka. Dugo su to pokušavali, ali bili su uporni. I strpljivi. Po meni su i ove godine favoriti, pa samim time i protiv jednog Reala iz Madrida".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakve će uloge imati hrvatski reprezentativci? Luka u Realu, a Gvardiol i Kovačić u Cityju...

"Pretpostavljam da će Luka Modrić biti joker koji će ući da promjeni ili zadrži ritam. Gvardiol, nadamo se, da se oporavio, a Kova će također biti važan kotačić. Vjerujem da će sva trojica dobiti minutažu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Arsenal - Bayern? Topnici su u naletu, bavarski stroj kao da je malo 'zahrđao' ove sezone u Njemačkoj...

"Arsenal je ove sezone odličan i uz rame Cityju u Premiershipu. Mladi su i poletni, brzi. Bayern nevjerovatna sezona, loša. Da, bavarski stroj kao da je malo 'zahrđao'. Loši u Bundesligi, turbulencije, promašaj s Tuchelom, ali imaju puno veću kvalitetu, nego pokazuju trenutno, pa ih ne bi podcijenio i rekao bih da su tu šanse 50/50", zaključio je Nikola Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo