Niko poslao najljepšu poruku cijeloj Hrvatskoj!

'Na EURO-u je najbitnija prva utakmica, otvaranje s Irskom. Treba proći grupu, a poslije grupe je sve moguće, pa čak i da dođemo do finala i odemo do kraja.

10.2.2012.
7:24
VOYO logo

Niko Kranjčar stigao je u Zagreb. Ne, ne radi se o nekakvom senzacionalnom transferu. Povod je čiste poslovne prirode. Niko je prokomentirao svoj trenutni status u Tottenham.

"Sretan sam što sam napokon odigrao dvije utakmice zaredom, samo tako ću biti u formi za EURO. A i dok igram, ne razmišljam o odlasku iz kluba", rekao je Kranjčar. Iako se kao i u svakom prijelaznom roku nagađalo kako bi Niko mogao napustiti Spurse, nije otkrio tko je inzistirao na njegovom ostanku, on ili Redknapp "Ni jedno ni drugo", rekao je tajnovito. Zašto ga Redknapp odjednom gura u prvih 11, misterija je koju ni on ne zna objasniti. "Ne znam, nisam razgovarao s njim, zbog suđenja nije ga bilo 13 dana u klubu. Dolazio je samo na utakmice koje su bile navečer. Njegov izostanak nije pretjerano utjecao na igru, što pokazuju i rezultati. Očito je sve dobro prenio svojim pomoćnicima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko je naime stigao u posjet Zagrebu kako bi potpisao ugovor s Gilletteom, čiji je postao ambasador, a odmah navečer istoga dana otputovao je natrag za London. U Zagrebu je dao i zanimljivu izjavu za RTL.

'Na EURO-u je najbitnija prva utakmica, otvaranje s Irskom. Treba proći grupu, a poslije grupe je sve moguće, pa čak i da dođemo do finala i odemo do kraja. Ali treba ići korak po korak', izjavio je Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo