Uoči Islanda s Otoka stigla loša vijest o Vatrenom

Utakmicu 13. kola druge engleske nogometne lige u srijedu su odigrali Wigan i Queens Park Rangers. Završilo je podjelom bodova i bez pogodaka, a Niko Kranjčar se opet ozlijedio.

31.10.2013.
9:17
VOYO logo

U samoj završnici prvog dijela dogodila se loša vijest za sve navijače Queens Park Rangersa, trenutačno trećeplasiranu momčad Chamionshipa, ali i za pobornike hrvatske reprezentacije uoči dvije dokvalifikacijske utakmice protiv Islanda za Svjetsko prvenstvo iduće godine.

U 44. minuti je travnjak napustio Niko Kranjčar i to zbog ozljede lijeve zadnje lože. Po dosadašnjim šturim informacijama s Otoka, navodno je u pitanju ozbiljna ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek nismo sigurni koliko je ozbiljna Nikina ozljeda. Nedostajat će nam njegova kvaliteta, ali imamo još dobrih igrača u momčadi koji mogu ući na njegovo mjesto", naglasio je menadžer QPR-a Harry Redknapp.

Prilično je izgledno da će Kranjčar propustiti subotnju utakmicu Rangersa protiv Derby Countyja, a ovisno o težini ozljede, i hrvatska bi reprezentacija mogla biti bez njega u dva ogleda protiv Islanda u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo