VIDEO sjajnog prvijenca Vatrenog: / 'Nije mi u Topu 4'

Niko Kranjčar je u subotnjem dvoboju Queens Park Rangersa i Milwalla zabio fantastičan prvi pogodak za svoj novi klub te nakon utakmice ustvrdio: 'Nije mi u Topu 4.'

20.10.2013.
14:29
VOYO logo

Sreću hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara zbog sjajno odigrane utakmice za QPR pomutio je pogodak koji je Millwall postigao u sudačkoj nadoknadi, došavši na taj način do boda (2:2).

Kranjčar je u utakmici 12. kola Championshipa fantastičnim pogotkom s više od 20 metara donio QPR-u prvo vodstvo, a u drugom je poluvremenu asistirao i Charlieju Adamu za 2:1. No, Millwall je u konačnici ipak izvukao remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo igrali dobro u zadnjih 15 minuta. Nismo kontrolirali loptu kao u ostatku utakmice. Ali, svaka čast Millwallu. Radio je pritisak i posrećilo mu se kad se lopta odbila od našeg igrača. Bili smo potreseni u svlačionici nakon utakmice jer smo vodili do zadnjeg udarca i mislili smo da smo napravili dovoljno", rekao je Kranjčar, a na pitanje engleskih novinara je li mu prvijenac u dresu QPR-a najljepši pogodak u karijeri, odgovorio je:

//www.youtube.com/embed/_q7U8Uo98d8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi u Topu 4. Ali lijepo sam zahvatio loptu."

"Niko Kranjčar je veličanstven nogometaš. Ima vrhunsku kvalitetu, vidi stvari i može ih izvršiti, kao što ste se mogli uvjeriti u utakmici protiv Millwalla. Bio je odličan. Jesam li iznenađen? Ne znam. Poznato je da je i prije surađivao s menadžerom Harryjem Redknappom i bio je voljan vratiti se u Englesku, a mi smo sretni što se to i dogodilo. Zadovoljni smo i sretni što ga imamo", kazao je Kevin Bond, pomoćnik menadžera QPR-a Harryja Redknappa. (Vlm)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo