Niko objasnio dubiozu s Rakitićem: 'Što mislite, da imam Luisa Gustava...?'

Nakon najtežeg poraza Hrvatske na Svjetskim prvenstvima u povijesti, mnogi nisu mirno spavali.

24.6.2014.
19:47
VOYO logo

3:1 porez od Meksika bacio je u očaj hrvatske navijače diljem svijeta. Pogoci Marquesa, Guardada i Chicharita ugasili su u nekoliko minuta navijačku euforiju, a Vatrene poslali kući. U domovinu se Modrić i društvo vraćaju oko 11 sati u srijedu, ali umjesto očekivanog dočeka i slavlja, na Plesu sigurno neće biti posebnog veselja.

Niko Kovač održao je u utorak u 19 sati posljednju presicu u Kampu Tivoli, a Vatreni za Hrvatsku polijeću nešto prije 23 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo razočarani, nismo uspjeli. Ali, život ide dalje. Nakon Meksika stalno razmišljam što sam mogao napraviti drugačije. No, nije sve tako crno. Pogledajte u kavkoj smo depresiji bili nakon utakmice u Škotskoj prošle jeseni, siguran sam da smo od tada dosta napravili. U Brazilu smo odigrali pet dobrih poluvremena, tek ovo posljednje nije bilo dobro. No, moja je savjest čista", rekao je hrvatski izbornik i objasnio dvojbenu poziciju Ivana Rakitića zbog koje ga mnogi kritiziraju.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić kao zadnji vezni? Što mislite, da imam Luisa Gustava (defenzivni veznjak Brazila i Wolfsburga, op.a.) da ga ne bih stavio? Ivan je inteligentan igrač, zna kako se mora postaviti u kojoj situaciji. Meksikanci su bili bolji, jači, i klima im je puno pomogla. Bili smo dobri sat vremena, a onda smo promijenili formaciju, krenuli otvoreno po taj gol, ali nastala je rupa u obrani...", prenose Sportske novosti izbornikovo objašnjenje, uz zaključak:

"Ponavljam, ne treba razmišljati negativno. Potpisao sam dugoročni ugovor. Za uspjeh treba vremena, niti Rim se nije izgradio preko noći...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo