Njemački kup / Niko Kovač s Bayernom u 120 minuta do prolaska u četvrtfinale, Gnabry dvostruki strijelac

Image
Foto: AP images

Schalke je rutinski kod kuće odradio posao protiv Fortune Dusseldorf

6.2.2019.
23:00
AP images
VOYO logo

Težim od očekivanog pokazalo se za Bayern gostovanje kod Herthe u Berlinu. Momčad Nike Kovača u četvrtfinale njemačkog kupa probila se tak nakon produžetaka u kojima je Kingsley Coman zabio pogodak vrijedan prolaska.

Domaćini su već na početku prvog poluvremena pokazali da neće bavarcima dati da se samo tako proštetaju glavnim njemačkim gradom. Mittelstadt ih je dovao u vodstvo već u trećoj minuti. No, Serge Gnabry samostalno je, s dva pogotka, preokrenuo utakmicu u Bayernovu korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seike jeipak sredinom drugo poluvremena zakomplicirao susret pogotkom za 2:2, što je značilo da će utakmica u produžetke. Ali predobar je bio Bayern i predominantan da bi pustio da ova utakmica dođe do lutrije jedanaesteraca.

Schalke je rutinski kod kuće odradio posao protiv Fortune Dusseldorf. Već su plavi na početku drugog poluvremena vodili s 3:0. Strijelci su bili Kutucu, dvaput Sane i Uth, dok je za goste počasni pogodak zabio Hennings za konačnih 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijim susretima njemačkog kupa Augsburg je pogotkom Gregoritscha stigao do pobjede kod Kiela, a Leipzig je bez svog najboljeg napadača Wernera s 1:0 svladao Wolfsburg. Josip Brekalo za Wolfsburg je ušao u igru u 59. minuti umjesto Mallija.

DFB Pokal, osmina finala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiel - Augsburg 0:1

Leipzig - Wolfsburg 1:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hertha - Bayern 2:3 (nakon produžetaka)

Schalke - Fortuna Dusseldorf 4:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo