Niko Kovač poludio i sasvim je u pravu

Hrvatska nogometna reprezentacija do 20 godina ima osiguranu osminu finala već nakon prva dva kola na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

28.6.2013.
13:51
VOYO logo

Hrvatska će u subotu u 17 sati igrati zadnju utakmicu prvog kruga s Novim Zelandom, ali Mali Vatreni već su osigurali nastavak natjecanja, jer u osminu finala idu prve tri momčadi u skupini. Međutim, s igrom koju su naši pokazali protiv Uzbekistana, neće daleko dogurati.

Svjestan je toga i Niko Kovač, izbornik U-21 situacije koji u Turskoj nadgleda situaciju i pomaže izborniku Dinku Jeličiću. Slavni kapetan Vatrenih 'poludio' je zbog sebičnosti i nezalaganja koje su demanstrirali naši igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo ljuti. Razumijemo nogomet i vidimo da mnoge stvari ne štimaju. To što je Rebić zabio gol i asistirao ne znači puno jer je mogao više. A kad možete više, to onda nije dobro. Livaja? Ista priča kao s Rebićem. Ni s njim nisam zadovoljan", priznao je Kovač bez dlake na jeziku.

//www.youtube.com/embed/N2OEcC3C06k

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši igrači moraju shvatiti da u nogometu igra momčad, pojedinačno dokazivanje nikome nikad nije donijelo dobro. Možda kratkoročno. I sam sam to iskusio u karijeri, nikad neću zaboraviti što su me naučili u minhenskom Bayernu: 'Ako gledaš sebe, uspjeha nema. Uvijek moraš gledati momčad'", objasnio je Kovač i zaključio:

"Nama Uzbeci izgledaju smiješno jer su daleko od nas, ali to je izvrsna momčad. Bod je bio maksimum. Kada ne možeš dobiti, ne smiješ izgubiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo