NIKO KOVAČ OTKRIO ŠTO JE POTREBNO IZBJEĆI ZA USPJEH U SLJEDEĆOJ SEZONI: / 'Ako će svi tako razmišljati onda će biti problema'

Image
Foto: AFP

Nije nemoguće da jedna od najvećih hrvatskih senzacija ovog ljeta, Ante Rebić, završi u Munchenu

21.7.2018.
15:28
AFP
VOYO logo

Trenutno je jedna od glavnih priča u Njemačkoj potencijalni transfer Ante Rebića iz Eintrachta u Bayern, a novi trener Bayerna i bivši Eintrachta, Niko Kovač, progovorio je o snazi svoje momčadi i pojačanjima koja bi ovog ljeta mogla doći u Munchen.

Zainteresiran za Francuza

Rebića nije spominjao, ali je zato spomenuo jednog francuskog reprezentativca, Benjamina Pavarda. Riječ je o 22-godišnjem braniču i članu Stuttgarta koji je briljirao na desnom boku za Francusku u Rusiji iako je primarno stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitajte Bracu

"Mogu potvrditi da je zbilja dobar igrač i to je već dokazao", rekao je Kovač. Na pitanje o mogućem transfer Francuza u Bayern rekao je: "Pitajte Bracu, misleći pritom na Hasana Salihamidžića, sportskog direktora bavarskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sport Bild tvrdi da je transfer Pavarda u Bayern samo pitanje trenutka, ali i da je izglednija opcija da će završiti u Bayernu na ljeto 2019. godine.

Otkrio formulu za uspjeh

"Igrači moraju ego staviti po strani. Momčadi koje su došle u završnicu SP-a u Rusiji to su napravile. To je jedini način za uspjeh. Ako svi razmišljaju u stilu: 'Samo ja sam važan', onda će biti problema", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo