Niko Kovac objavio ime prvog otpisanog nesretnika koji ne ide na SP!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovac nije puno mijenjao popis reprezentativaca koje ce voditi na pripreme u Bad Tatzmannsdorf ovoga petka.

19.5.2014.
11:01
VOYO logo

Vatreni broje dane do pocetka priprema u Austriji. U srijedu i cetvrtak najbolji ce se hrvatski nogometasi okupiti u Zagrebu, a u petak 23. svibnja putuju u vec tradicionalno odrediste - Bad Tatzmannsdorf. Bez Ive Ilicevica...

"U nedjelju sam obavijestio Ilicevica o ovoj odluci. Zao mi je sto nece biti s nama, no vazno je da sada zalijeci sve probleme i u iducu sezonu ude maksimalno spreman kako ne bi periodicno imao probleme s ozljedama", objasnio je izbornik Kovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagreb je vec stigao Mario Mandzukic, koji je zbog neslaganja s trenerom Pepom Guardiolomnapustio Munchen i ceka transfer u Chelsea ili Arsenal.

Luka Modric i Niko Kranjcar ce propustiti prvi dio priprema zbog vrlo vaznih utakmica koje ih cekaju u narednih tjedan dana. Modric se s Realom bori za naslov prvaka Europe, a Kranjcar s Queens Park Rangersima za povratak u Premiership.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tih izazova dobit ce dan odmora, a potom stizu na prvu pripremnu utakmicu s Malijem, koju ce Vatreni odigrati 31. svbnja u Osijeku.

"S obzirom na to da nam se Modric i Kranjcar prikljucuju kasnije, procijenili smo kako je najbolje dati sansu svima. Momci su zasluzili priliku izboriti se za put u Brazil, na njima je sada da pokazu kvalitetu, formu i predanost kakvu trazimo za Brazil", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subasic (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva)

OBRANA: Darijo Srna (Sahtar), Dejan Lovren (Southampton), Vedran Corluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjic (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Sime Vrsaljko (Genoa)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZNJACI: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Sevilla), Ognjen Vukojevic (Dynamo Kijev), Mateo Kovacic (Internazionale), Marcelo Brozovic (Dinamo), Ivan Mocinic (Rijeka), Sammir (Getafe) NAPADACI: Mario Mandzukic (Bayern), Ivica Olic (Wolfsburg), Eduardo Alves da Silva (Sahtar), Nikica Jelavic (Hull City), Ante Rebic (Fiorentina), Ivan Perisic (Wolfsburg).

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo