KOVAČ NIKAD BLIŽE SENZACIONALNOM TRANSFERU: / Zvijezda Chelseaja želi prijeći u Bayern

Image
Foto: AFP

Sve je bliže njegov odlazak iz Londona

17.1.2019.
9:07
AFP
VOYO logo

Munchenski Bayern poslao je službenu ponudu ekipi Chelseaja za 18-godišnjeg ofenzivca Calluma Hudsona-Odoija. Kako navodi Sky Sports, Bayern je londonskim Plavcima ponudio 15 milijuna eura, plus bonuse za ovog nogometaša. Nakon toga, Plavci su zatražili više novca, a Bayern je poslao 35 milijuna eura.

Ipak, čak i ako nisu, Bavarci su se približili dovođenju mladog krilnog napadača zbog razvoja događaja u Chelseaju. Naime, 18-godišnjak je odbio produljiti ugovor s londonskim klubom i sada postaje ozbiljan teren za momčad Maurizija Sarrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi potpisati novi ugovor

Hudson Odoi dao je do znanja da ne postoje uvjeti pod kojima bi mogao potpisati novi ugovor zbog kojeg bi ostao na Stamford Bridgeu. U zadnjih nekoliko dana uprava Chelseaja dala je sve od sebe da ga uvjeri u ostanak, ali nisu uspjeli i igrač je zatražio da ga u siječnju puste u Bayern.

Ipak, ako Chelsea odbije ponude, Bavarci će po mladog reprezentativca Engleske krenuti sljedećeg ljeta. Hudson-Odoi je ove sezone odigrao samo 42 minute u Premiershipu, ali je dobio šansu u četiri utakmice Europske lige u kojima je postigao jedan gol i upisao asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo