NIKO KOVAČ I U TEŠKOM TRENUTKU OSTAO GOSPODIN: / Stao u obranu svoje momčadi nakon razočaranja na startu

Image
Foto: Profimedia

Nije Bayern imao sreće, dok je Hertha svoje prilike maksimalno iskorištavala. Bez obzira na remi, Kovač je stao u obranu svoje momčadi

17.8.2019.
8:31
Profimedia
VOYO logo

U prvoj utakmici nove sezone njemačkog nogometnog prvenstva prvak Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, odigralo je 2:2 na svom terenu protiv berlinske Herthe, koju od ove sezone vodi hrvatski stručnjak Ante Čović. nakon utakmice oglasio se Kovač od čije se momčadi očekivalo da otvori sezonu pobjedom.

"Nevjerojatno! Imali su dva udarca u gol i zabili dva gola. Jedan gol su zabili tako što se lopta odbila i to nitko na svijetu ne bi obranio, a drugi jer je Pavard dobio udarac i prestao je trčati za Grujićem. Ostatak utakmice na travnjaku je bila samo jedna momčad", rekao je razočarano nakon utakmice Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO JE HRVAT KOJI JE UVALJAO KOVAČA U PROBLEME? /

Došao je tiho i zamalo skalpirao Bayern u debiju

Image
TKO JE HRVAT KOJI JE UVALJAO KOVAČA U PROBLEME? /

Došao je tiho i zamalo skalpirao Bayern u debiju

Nije Bayern imao sreće, dok je Hertha svoje prilike maksimalno iskorištavala. Bez obzira na remi, Kovač je stao u obranu svoje momčadi.

"Ne mogu kriviti momčad. Dali su sve od sebe, sve su pokušali. Bila je to jednosmjerna utakmica, ali nevjerojatno je koliko nismo imali sreće. Moramo što prije vratiti ove izgubljene bodove", zaključio je nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi na otvaranju

Bayern je poveo preko Lewandowskog, no Hertha je uspjela preokrenuti s dva gola u samo tri minute koje su postigli Lukebakio i Grujić, da bi na konačnih 2:2 poravnao Lewandowski svojim drugim golom postignutim s bijele točke.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je početkom tjedna stigao iz Intera, nije konkurirao za nastup u momčadi Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći kako Bayern zaista nije odigrao najuvjerljiviju utakmicu, a kako njemački mediji imaju poseban ‘pik’ na Kovača nije isključivo da uskoro na Hrvata krene teškom artiljerijom.

U subotu igraju Bayer – Paderborn 07, Borussia Dortmund – Augsburg, Freiburg – Mainz 05, Wolfsburg – Koeln, Werder – Fortuna i Borussia Moenchengladbach – Schalke 04, dok su u nedjelju na programu utakmice Eintracht Frankfurt – Hoffenheim i Union Berlin – RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo