NIKO KOVAČ DOBIO NEOČEKIVANU PODRŠKU: / Veliki Arsene Wenger poručio je upravi Bavaraca da podrže Hrvata

Image
Foto: AFP

Jedan od najvećih menadžera u povijesti Premiershipa podržava hrvatskog stručnjaka

15.10.2018.
9:06
AFP
VOYO logo

Bivši trener Arsenala, legendarni Arsene Wenger, ponudio je podršku bivšem hrvatskom izborniku na klupi Bayerna, Niki Kovaču. Naime, Kovač se nalazi u problemima zbog loših rezultata i stolica mu se sve ozbiljnije trese, a ikona Topnika smatra kako je vrijeme ono što je potrebno hrvatskom stručnjaku.

Nakon što je ovog ljeta preuzeo momčad Bavaraca, Kovač se našao pod ogromnim pritiskom zbog niza od četiri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima zbog čega se nalazi i na 6. mjestu bundesligaške tablice. Njegov taktički pristup posebno je kritiziran nakon 3-0 poraza od Borussije Monchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava mora stati uz Kovača

Govoreći na oproštojanoj utakmici stoperske legende Arsenala Pera Mertesackera, Wenger je upitan o Bayernovoj situaciji. "Iznenađen sam, kao što su i svi Nijemci, ali nisam zabrinut. Oni se uvijek vrate, to je samo loša faza.", rekao je Wenger navodi BILD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada su važne dvije stvari. Da ostanu čvrsto uz Kovača i se samopouzdanje izgradi unutar kluba. Ako se to dogodi Bayern će opet biti velesila. Zato je jako važno pronaći podršku kad stvari nisu onakve kakvima bismo htjeli da budu.", poručio je Wenger.

Na kraju je navijestio da bi se uskoro mogao vratiti menadžmentu: "Ja sam loš nogometni umirovljenik. Nisam prestao raditi na najvišoj razini već 35 godina. Možda koji mjesec odmora nije loš za mene, ali onda idemo ponovno.", zaključio je proslavljeni menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo