Nije dobro! Vatreni razočarani u Premiershipu

Niti nakon trećeg odigranog kola u Evertonu ne znaju za pobjedu u Premiershipu. Na gostovanju kod Cardiffa Toffeesi su odigrali bez golova 0:0.

31.8.2013.
18:17
VOYO logo

Treći je to remi za Nikicu Jelavića i društvo u isto toliko susreta ove sezone i druga utakmica u kojoj nisu zabili gol. Everton je bio bolja momčad, ali nije mogao do gola, a menadžer Evertona Roberto Martinez hrvatskog je napadača iz igre povukao u 68. minuti.

Nakon pobjede i remija Southampton Dejana Lovrena upisao je i prvi poraz, s minimalnih 1:0 na gostovanju kod Norwich Cityja u susretu u kojem je jedini gol dalekometnim udarcem postigao Nathan Redmond, dok je hrvatski branič odradio svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu ovosezonsku pobjedu upisao je Newcastle, koji je na svom St. James' Parku slavio protiv Fulhama 1:0 golom Hatema Ben Arfe, dok je s istovjetnim rezultatom Stoke svladao West Ham na Upton Parku. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Jermaine Pennant.

Nakon što su u prošlom kolu pali na gostovanju kod Cardiffa Građani su pred svojim navijačima tražili iskupljenje, a do njega su došli puno teže od očekivanog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini na poluvremenu je napravio ključan potez. U svlačionici je ostavio Edina Džeku, a u igru uveo Alvara Negreda koji mu je u 65. minuti napokon donio pogodak. U posljednjoj je minuti pobjedu uvjerljivijom učinio Yaya Toure pogotkom iz slobodnog udarca s 20-ak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cardiff City - Everton 0-0

Newcastle - Fulham 1-0 (Ben Arfa 87)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norwich City - Southampton 1-0 (Redmond 68)

West Ham - Stoke 0-1 (Pennant 82)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City - Hull City 2-0 (Negredo 65, Toure 90)

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo