NIKAKO MU NEĆE SJESTI OVA PROVOKACIJA: / Dinamov napadač titulu prvaka proslavio slavnim citatom Nenada Bjelice

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Lukavo je to i pomalo provokativno izveo Gavranović, koji, spomenimo, kod Bjelice u Dinamu nije imao baš najbolji status

10.5.2021.
13:40
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama po 22. put su postali prvacima Hrvatske pobijedivši u derbiju Rijeku na Rujevici s 5-1 (1-1), čime su tri kola prije kraja prvenstva drugoplasiranom Osijeku pobjegli na nedostižnih deset bodova prednosti.

Dinamo je sa 78 bodova iz 33 utakmice osigurao četvrti uzastopni naslov prvaka. Osijek je drugi sa 68 bodova, a Gorica treća s 59. Rijeka je četvrta s 52, a Hajduk peti s 51 bodom. Šesti je Šibenik s 35, sedmi Slaven Belupo s 31, a osma Lokomotiva s 29. U najtežem položaju su Varteks s 27 i Istra 1961 koja s 25 bodova drži zadnje mjesto koje vodi u niži rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je titulu odnio ispred Osijeka, ekipe koju vodi njihov bivši trener Nenad Bjelica, a Bjelica je ove sezone imao podosta provokativnih i da ne kažemo grubih riječi upućenih prema Dinamu. Bjelica je posebice glasan bio sada pred kraj prvenstva kada je shvatio da više nema šanse uzeti titulu, ali je početkom sezone također rekao jednu zanimljivu rečenicu koju je sada odlučio iskoristiti Dinamov napadač Mario Gavranović i to kako bi proslavio novi naslov prvaka.

"Dok se lošiji bave boljima, bolji se bave sobom! Zato i jesu bolji", napisao je Gavranović u objavi na Instagramu, a Bjelica je tu rečenicu iskoristio krajem rujna prošle godine kada je Zoran Mamić komentirao da Bjelica zove neke od igrača Dinama i pokušava poremetiti atmosferu u svlačionici. Bjelica je tada upotrijebio istu izjavu samo što je umjesto riječi "lošiji", upotrijebio riječ "gori".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukavo je to i pomalo provokativno izveo Gavranović, koji, spomenimo, kod Bjelice u Dinamu nije imao baš najbolji status, dok se u onom Mamićevom preporodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo