Nijemci razočarani: Vatreni je odglumio jedanaesterac

Njemački dnevnik Bild optužio je hrvatskog reprezentativca i člana HSV-a Ivu Iličevića da je odglumio prekršaj za penal u dvoboju protiv Borussije Möchengladbach.

28.9.2012.
11:47
VOYO logo

Da stvar bude gora, Stranzl je dobio izravni crveni karton tako da je Borussia od 53. minute imala igrača manje. Mala je utjeha za domaće bila u tome što je Rafael van der Vaart promašio udarac s bijele točke. Utakmica 5. kola Bundeslige završila je rezultatom 2:2, a Borussia je do izjednačujućeg pogotka stigla u sudačkoj nadoknadi. "Iličević je spektakularno pao. Voljeli bismo da smo u toj situaciji vidjeli malo više poštenja. Kao kod Miroslava Klosea", piše Bild, aludirajući na nogometaša Lazija koji je u dvoboju protiv Napolija priznao sucu da je postigao pogodak rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam u zraku i lopta mi je jednostavno pala na ruku, nije bilo namjere. To je bila sasvim normalna stvar za napraviti. Nema ništa herojsko u tome", kazao je nakon utakmice njemački napadač. Hrvatski reprezentativac nije ništa rekao sucu, a poslije utakmice je branio svoj pad bez dodira. "Bacio sam se kako bih se zaštitio. U suprotnom bi me Stranzl pokosio", prenosi Bild Iličevićeve riječi. Stranzl je na koncu dobio jednu utakmicu suspenzije tako da u subotu neće moći igrati protiv Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo