NIJEMCI OPET PROZVALI KOVAČA: / Čovjek više od pola godine nije na klupi Bayerna, a pogledajte što pišu o njemu

Image
Foto: Profimedia

Ističu da nije pokazao poštovanje spram klupskog djeteta

18.6.2020.
14:25
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski stručnjak NikoKovač je tijekom cijelog svog mandata u Bayernu trpio niske udarce njemačkih medija. Iako tamo nije više od pola godine kao da se nastavio njihov obračun s Nikom. Naime, njemački Bild opet se osvrnuo na ‘sukob' između Hrvata i ThomasaMullera. Legenda Bayerna, kao što je poznato, dobivala je početkom sezone mrvice. Prvenstveno jer je PhilippeCoutinho stigao kao veliko pojačanje pa je Kovač morao gurati Brazilca. Međutim, stvari su se promijenile odlaskom Hrvata pa je Muller od tada igrao kao preporođen. Zbog toga ga sada veliča Bild, dok napada Kovača.

Što je rekao?

“U listopadu je tražio transfer. Razlog je bio nedostatak poštovanja kod trenera Nike Kovača, koji mu je poručio da će ga koristiti ako ponestane igrača. Tada je Uli Hoeness preuzeo inicijativu da uvjeri Mullera da ostane. Sve se odvijalo u koordinaciji s Karl-Heinz Rummeniggeom i Hasanom Salihamidžićem. Bivši predsjednik stavio je veto na prodaju. Umjesto da traži novi izazov, Muller je na kraju u travnju potpisao novi ugovor. Priča se de je Hoeness osobno na sastanku Nadzornog odbora inzistirao na produženju ugovora s Mullerom”, navodi Bild i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Thomas Muller of Bayern Munich celebrates at full-time Chelsea v Bayern Munich, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Stamford Bridge, London, UK - 25 Feb 2020,Image: 501031326, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no

“Muller je novi ugovor zaradio izvanrednim predstavama na terenu. Otkako je Hansi Flick na klupi procvjetao je. Hvala ti Hoeness”, završava tekst.

Muller je ove sezone upisao 20 asistencija u sedam golova te je sada teško zamisliti da se prije nekoliko mjeseci skoro oprostio od Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo