'NIJE TI NIŠTA': / Riječi su suca golmanu Hajduka kojem je pukao zub! Stipica izjavom razvalio igrače Dinama

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prvi vratar Hajduka Dante Stipica nastradao je prilikom trećeg gola Dinama.

6.8.2017.
23:08
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Par sekundi prije posljednjeg pogotka kojeg je zabio Soudani sa desetak metara, Hajdukov vratar Stipica ostao je ležati nakon duela s Dinamovim igračem. Dok je Stipica gledao suca čekajući zvižduk, Soudani je pored njega opalio po golu i zabio.

MARIO CVITANOVIĆ RASPLAKAO SE NA PRESICI: ‘Nisam nikad mislio da ću ovako zaplakati’

"Posljedice su zubi i glava. Možda to sudac nije vidio. Ja se držim za glavu, a on mi govori: 'Nije ti ništa'. U redu je da se svakom igraču ukaže pomoć, te posebno vidi ako je glava u pitanju", izjavio je Stipica i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što se nismo uspjeli oduprijeti i odnijeti važne bodove u Split. Nadam se da će nam se Marko što prije vratiti da budemo svi skupa".

Na pitanje o ljutnji zbog suđenja je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO U TRI LUDE MINUTE POTOPIO HAJDUK: Zagrepčani uvjerljivo slavili u prvom derbiju sezone

"To vi govorite, nemam neku ljutnju prema sucu, ali mi je žao što sam večeras bio svjedok da opet naš nogomet nekako gubi smisao, nakon što se najvaljivalo da hrvatski nogomet ipak ima smisla", dao je do znanja vratar Hajduka, čije riječi prenosi Dalmatinski portal.

Na kraju je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalio bih se navijačima na iskrenoj podršci, a dinamovci neka budu sretni, ali meni njihovo slavlje izgleda umjetno", zaključio je Stipica i izjavom razvalio nogometaše Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo