NIJE MU PRVI PUT: / Ćosić je opet 'zacoprao'! Rekao je svoju čarobnu rečenicu, a onda se dogodio preokret...

Image

Drago Ćosić opet je to napravio! Nakon što je Neymar zabio iz slobodnog udarca, Barcelona je u 88.

9.3.2017.
9:46
VOYO logo

I naravno, čim je Ćosić kazao da je gotovo, uslijedio je preokret povijesnih razmjera. Barcelona je do kraja utakmice zabila još dva gola, potrebna za preokret protiv smušenih igrača PSG-a koje kao da je Ćosić "zacoprao", začarao svojim riječima.

DRAGO ĆOSIĆ OPET ‘ZACOPRAO’: Kad on kaže da je gotovo, znate da je na pomolu preokret

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je u 91. minuti zabio iz penala, potom je Sergi Roberto u 95. pogodio za 6:1 i veliko Barcelonino slavlje koja je prošla u četvrtfinale.

Demantiraju ga događaji na terenu

No, Ćosiću to nije prvi put, vjerojatno ne i posljednji. Prošlog je ljeta na Euru komentator HRT-a, kad su hrvatski nogometaši protiv Češke vodili 2:0 već tražio najveće pobjede Vatrenih na velikim natjecanjima. Događaji na terenu ubrzo su ga demantirali, jer su Česi nakon bakljade hrvatskih navijača na tribinama stadiona u St. Etienneu uspjeli izjednačiti na 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to sve, Dinamo je protiv norveškog Moldea vodio 3:0, a Ćosić je tada kazao kako je maksimirska momčad "za manje od pola sata osigurala play-off Lige prvaka". Naravno, završilo je 3:3.

'Pa neće valjda'

Naravno, nije Ćosić jedini sportski komentator koji se zaleti u prognozi. Glasovita je i rečenica Slavka Cvitkovića koji je u košarkaškim prijenosima često znao uzviknuti "pa neće valjda". Preokret je nakon tih riječi tada bio gotovo zajamčen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažu da je povijest učiteljica života, ali neki komentatori, čini se, uče svaki put iznova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo