'NIJE MI JASNO ŠTO ON PRIČA': / Kovačića začudili dosta neugodni komentari bivšeg suigrača iz Reala, ali dobro mu je odgovorio

Image

Kovačića je podosta iznenadilo pitanje o izjavama njegova bivšeg suigrača iz Real Madrida

6.4.2021.
21:05
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja i Porta u srijedu, u 21 sat u Sevilli, igraju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, a sraz je najavio hrvatski reprezentativac i ponajbolji igrač londonske momčadi, Mateo Kovačić.

"Porto je dobra momčad, vidjeli smo to protiv Juventusa. Izbacio je jakog suparnika, pokazao zajedništvo i timski duh. Portovi igrači se drže zajedno i bore zajedno. Čeka nas teška utakmica, ali takva je svaka u Ligi prvaka i mi smo za nju spremni", izjavio je Kovačić u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačića je podosta iznenadilo pitanje o izjavama njegova bivšeg suigrača iz Real Madrida, a danas lidera obrane Porta, Pepea, koji je konstatirao da se u njegovu klubu slavilo kada se saznalo da će igrati s Chelseajam.

Image
Image

U derbiju 27. kola Engleske lige Chelsea je slavio u gostima kod Liverpoola s 1-0 i probio se na četvrto mjesto. Pogodak vrijedan pobjede za londonsku momčad je postigao Mason Mount na dodavanje Kantea u 42. minuti. Mateo Kovačić ušao je u igru u 81. minuti, a u 88. je došao pod povećalo. Naime, hrvatski veznjak htio je izbiti loptu, ali ona je na kraju pogodila Manea u glavu dok je ležao na travnjaku. Senegalac mu se nakon toga unio u lice iako mu je Vatreni ispričavao. Međutim, Kovačić se nije povukao, ali je na kraju sve završilo prilično mirno.

"Ne. I čudno je čuti takvo što od Pepea, budući da smo dijelili svlačionicu tri godine. Ne znam što je time mislio reći i je li uistinu to i rekao. Ali ne, nikako. Nisam slavio jer sam igrajući za Real Madrid naučio da u ovoj fazi nema niti sretnih niti lakih suparnika. Porto je za nas težak ždrijeb", odgovorio je tako Kovačić na neugodne komentare bivšeg suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zatim ga je i malo nahvalio.

''Pepe je sjajan momak i čudesan suigrač. Cijenim vrijeme koje sam s njim proveo u Real Madrid. Bio je sjajan i ja ga volim. On je nevjerojatan suigrač, a svi znamo što donosi momčadi. Ali ne brinem, naši napadači su naviknuti na igru protiv jakih suparnika. Bit ćemo spremni", zaključio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo