'Nije me strah jer znam da trebaju moju kvalitetu'

'Niti prošle sezone moje se ime nije spominjalo u kontekstu prve postave, a na kraju sam odigrao brojne utakmice. Čekam svoju šansu, a kad je dobijem, onda ću je i iskoristiti.

27.7.2011.
23:29
VOYO logo

Nogometaši Bayerna su u polufinalu Audi kupa svladali Milan izvođenjem jedanaesteraca 6:4 (1:1), a oba naša reprezentativca iz bavarskog kluba, Ivica Olić i Danijel Pranjić, nažalost nisu nastupila pa su bilježnice Slavena Bilića i Aljoše Asanovića, koji su uživo gledali dvoboj na Allianz Areni, ostale prazne.

"Niti prošle sezone moje se ime nije spominjalo u kontekstu prve postave, a na kraju sam odigrao brojne utakmice. Čekam svoju šansu, a kad je dobijem, onda ću je i iskoristiti. Nije me strah jer znam da je moja kvaliteta potrebna Bayernu", poručuje Pranjić, koji je usporedio bivšeg trenera Louisa van Gaala sa sadašnjim Juppom Heynckesom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Heynckesom smo dobili novo raspoloženje u momčadi. Razlika je u tome što su razgovori s njim pozitivniji, on igračima daje samopouzdanje. Kod Van Gaala je uvijek bilo u stilu 'ovo si napravio pogrešno, tu si krivo dodao loptu'", izjavio je Pranjić.

Vezani članci:

arti-201107070137006 arti-201106210911006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo