Nije dugo izdržao: Jurčić opet podivljao na novinare

Pripreme u Sloveniji Dinamo je završio pobjedom protiv azerbajdžanskog Bakua 2:0, a mirnu atmosferu narušio je trener Modrih Kruno Jurčić, kojem smetaju medijski natpisi o ozljedi Ante Rukavine.

5.7.2011.
23:19
VOYO logo

U dvoboju s petoplasiranom momčadi azerbajdžanske lige pogotke za Modre postigli su Krstanović u 18. minuti s 11 metara i Ibanez u 68. iz slobodnjaka.

Momčad Dinama se nakon utakmice uputila za Zagreb gdje će dočekati prvu utakmicu protiv Neftçija koja je na rasporedu 13. srpnja. Treneru modrih Kruni Jurčiću trenutačno najviše smetaju medijski napisi da je Ante Rukavina ozbiljno ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su gluposti, nisam rekao da je ozbiljno ozlijeđen. To su stvari koje me smetaju, onda se vi ljutite kad svakako reagiram. Po povratku u Zagreb normalno će trenirati", kazao je Jurčić.

Dileme oko sastava nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blizina utakmice s Nefçijem i jačina suparnika naveli su me da definiram sastav, vidjeli ste s kim počinjem utakmice, prve zamjene", rekao je trener Dinama.

Pobjeda u Sloveniji protiv Bakua je dobra uvertira u Dinamove dvoboje drugog pretkola Lige prvaka s azerbajdžanskim prvakom Neftçijem, koji je u prijateljskoj utakmici u Austriji poražen od češkog prvaka Viktorije iz Plzena sa 1:0. Jedini pogodak za Čehe zabio je Marian Čišovsky u 89. minuti iz kaznenog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107040717006 arti-201107041040006 arti-201107020033006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo