KAKVI POTEZI / Ni Ronaldinho nije ostao ravnodušan na poteze koja ona izvodi: Tehnicira u štiklama, a specijalitet joj je guranje kroz noge

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Sa sedam godina počela je trenirati u PSG-u, a potom se odlučila na 'zabavniji nogomet

19.3.2022.
16:24
Screenshot/Instagram
Play logo

Lisa Zimouche, 22-godišnja freestylerica, svojim potezima s loptom oduševljava na društvenim mrežama. Mlada Francuskinja s loptom može stvari koje mnogi nogometaši mogu sanjati, a čak joj se divio i veliki Ronaldinho.

Atraktivna Lisa svojim trikovima svakodnevno oduševljava na društvenim mrežama, a sve je šokirala kad aje objavila video na kojem tehnicira u - štiklama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lisa je nogomet počela trenirati u mlađim uzrastima PSG-a, ali se odlučila okušati u opuštenijem, freestyle nogometu i tako zabavljati ljude na ulici, a kasnije i na društvenim mrežama. Natjecala se u finalu Red Bull Street Style Worlda 2012. godine te je proglašena Svjetskom panna prvakinjom 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njenim videima pojavljuju se velika nogometna imena; od Ronaldinha, Paula Pogbe, Granita Xhake, Alex Oxlade-Chamberlaina i Gianluigija Buffona, a pojavili su se i sprinter Usain Bolt i reper Drake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

A njenim potezima oduševljen je bio i Ronaldinho, koji je poznat da s loptom može sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo