'Ni materi ne bih popustio!'

U 17. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva, subotnji mini derbi igra se u Koprivnici, Slaven Belupo u borbi za treću poziciju dočekuje Split.

2.12.2011.
16:26
VOYO logo

Bit će to sraz odličnog domaćina, ali i gosta, koji se često raduje kada igra izvan Parka mladeži.

"Važna utakmica, pokazali smo do sada da igramo dobro u gostima. Od osam utakmica imamo šest pobjeda, ali i oni imaju šest domaćih pobjeda. Bit će to borba za Europu, ali očekujem osvajanje tri boda. Na taj način pobjegli bismo direktnom konkurentu na šest bodova", rekao je je trener Splita Tonči Bašić koji u Koprivnici ne može računati na kartonirane Marčića i Vidića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Križanac će sigurno igrati, unatoč problemima s koljenom u posljednje vrijeme, sigurno će igrati. Normalno odrađuje treninge, svjestan je da u posljednjoj utakmici prije odmora treba stisnuti zube i pomoći momčadi.

"Bit će to teško gostovanje, Slaven je jači na domaćem terenu, ali imamo se pravo nadati povoljnom rezultatu. Bodovi nam trebaju, važno je da dobro otvorimo utakmicu, da ne ponovimo start utakmice s Cibalijom. Respektiramo Slaven Belupo, ali idemo napraviti dobar rezultat", rekao je Križanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugodna sjećanja Križanac ima na Koprivnicu. U Slaven Belupu je prije trinaest godina počela njegova nogometna karijera.

"Slaven je bio moja prva prvoligaška postaja. Uvijek će mi biti simpatičan i rado se sjećam tih dana. Ali, neće zbog toga imati popusta na travnjaku, ni materi ne bih popustio", kaže Križanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo