I DINAMO I ZVEZDU POGODIO JE ISTI KONTRAEFEKT / 'Sve te priče favoriti, ma ovo je Liga prvaka. Javnost, igrači, hoćeš-nećeš o tome razmišljaju'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Zoran Zekić za Net.hr komentira utakmicu Dinamo - Legia

4.8.2021.
23:18
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Ipak ništa od prednosti u Varšavi. U prvom susretu 3. pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je u srijedu na stadionu Maksimir pred 4.597 gledatelja odigrao 1-1 protiv Legije.

Image
KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA /

Benfica i Ferencvaroš uvjerljivo pobijedili protivnike i to istim rezultatom. Na korak su od play-offa

Image
KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA /

Benfica i Ferencvaroš uvjerljivo pobijedili protivnike i to istim rezultatom. Na korak su od play-offa

Petković zabio u 60.

Plavi su poveli u 60. minuti golom Brune Petkovića i kada se već činilo da utakmice ide izjednačio je Ernes Muci u 82. minuti. Za goste je cijeli susret igrao hrvatski reprezentativac Josip Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica je 10. kolovoza. Okrenuli smo broj cijenjenog hrvatskog trenera Zorana Zekića, kako bi nam prokomentirao utakmicu:

Image
Foto: Pixsell, Marko Mrkonjić
Image
Foto: Pixsell, Marko Mrkonjić

"Dinamo je zaslužio pobjedu. Nažalost, dogodi se da u četiri dana dobiješ praktički četiri gola s neke distance. Nitko nije preuzeo previše rizika, niti Dinamo niti Legija. Imali su Plavi situaciju da su se Mišić i Jakić dosta trošili u sredini, jer su Poljaci igrali u sistemu 3-5-2 s dupliranim bokovima. Ostane u takvoj situaciji onda dosta prostora u sredini. Ali dobro, u drugom dijelu Dinamo je podignuo ritam. Mislili smo kako će zagrebačka momčad pobijediti ai eto, sad kao da se nije ni odigralo", kazao nam je Zoran Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve nas je nekako sve skupa zapalila mogućnost da se Dinamo i Crvena Zvezda nađu u playoffu Lige prvaka, ali niti Dinamo niti Zvezda protiv svojih klubova nisu pobijedili. Beogradski sastav remizirao je sa Šerifom istim rezultatom 1:1.

'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I jedni i drugi su očito u kontekstu iste priče. Znači, kad se saznalo za tu mogućnost nekako kao da se fokus maknuo s ove dvije utakmice. Mislim da u tom grmu leži zec. Ne mogu reći sad, najmanja je krivnja trenera ali jednostavno javnost, igrači, hoćeš-nećeš o tome razmišljaju. Legia je to iskoristila na najbolji mogući način. Šerif je jučer bio čak i bolji u određenim situacijama od Zvezde, pokazali su se kao motoričnija i dinamičnija momčad. Legija s druge strane, igra čvrsto u bloku, prepoznatljivo za njih, zgusnuto. Tu je Dinamo doduše malo griješio, u nekim situacijama su bili nestrpljivi, tako da su ulaskom Kastratija dinamovci počeli malo više igrati igrati i preko bokova. Na kraju krajeva, tako je pao gol".

'U Varšavi će Dinamu biti lakše'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što očekujete u Varšavi?

"Bit će lakše. Kako je krenulo nekako je bila čudna i lopta i teren, sve... Vjerujem da će sad biti veći fokus na utakmicu svima. Pustimo Zvezdu, nema danas lakih suparnika, Legia je ozbiljan klub, Poljaci puno ulažu u nogomet. Treba shvatiti utakmicu maksimalno ozbiljno. Dinamo je bolja momčad u to nema sumnje, Jakić je danas bio fantastičan, promašio je ono ali je bio jedan od najboljih na terenu. Petković se diže, Oršić je iz utakmice u utakmicu sve bolji. Sedam dana će jako puno značiti da se neki igrači još više podignu u formi. Sve te priče favoriti, ma ovo je Liga prvaka, nitko u ovoj fazi natjecanja nije slučajno", zaključio je Zoran Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo