NI ALEXANDER ARNOLD, NI ORIGI, NEGO - DJEČAK! / Ovo je istina o onom sjajnom golu Redsa; nitko ovo nije primijetio na TV-u

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Oakley Cannonier je junak društvenih mreža i Liverpoola

8.5.2019.
13:51
Screenshot: Twitter
VOYO logo

"Trent Alexander-Arnold proglašen je genijem za brzi korner koji je sinoć izveo i koji je u 79. minuti doveo do četvrtog i odlučujućeg gola Liverpoola. Ipak, da bi se shvatilo traganje za nemogućim, najbolje je početi s uputama i ravnomjernim širenjem informacija", piše britanski Independent i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jürgen Klopp prepoznao mogućnosti'

"Analitičari Liverpoolovih utakmica prošlog su tjedna na Camp Nouu primijetili kako su Barcelonini igrači zastajali i bili ometani kad god im je bio dodijeljen slobodni udarac ili ubacivanje, čak i ako je odluka bila očigledno ispravna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je Klopp prepoznao mogućnosti. I tako su filtrirali poruku u klubu. To dokazuje da on nije odustao - da oporavak Liverpoola nije bio isključivo adrenalinski. Njegovo uvjerenje nije bilo slijepo. Prevedeno je u planove i planove", ističe autor teksta Simon Hughes i dodaje:

"Carl Lancaster je mentor klupske akademije u Kirkbyju, a među njegovim odgovornostima je koordinacija dječaka koji skupljaju lopte uz teren na utakmicama. Rekao im je prije dvoboja da u utorak što je brže moguće služe igrače Liverpoola. Oakley Cannonier nije to zaboravio i 11 minuta prije kraja utakmice nahranio je loptom Alexandera-Arnolda, dok se obrana Barcelone pomicala između njih 20 metara dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupljač lopti reagirao poput munje

Izgledalo je zapanjujuće da su bili blaženo nesvjesni onoga što bi se moglo dogoditi s obzirom na to da je Liverpool već pokazao svoju namjeru", otkrivaju Britanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
MESSI, RAKITIĆ, TER STEGEN...: /

Ma nitko nije mogao vjerovati što su im napravili Redsi; ovo je totalno ruganje

Image
MESSI, RAKITIĆ, TER STEGEN...: /

Ma nitko nije mogao vjerovati što su im napravili Redsi; ovo je totalno ruganje

Alexander Arnold izborio je korner, a skupljač lopti je reagirao poput munje i odmah poslao drugu loptu u teren. Bio je to trenutak kada se Arnold spremao izvesti korner. Došao je do lopte, a onda onako, kao da se toga njega ne tiče i kao da ga niti neće izvesti, otišao od nje... Cijela obrana Barcelone je nasjela, čekali su tko će izvesti korner, nešto su čak i pričali tijekom (ne)postavljanja obrane, a Origija nije čuvao nitko, baš nitko. Igrači Barcelone kao da su bili u nekom svom svijetu, izgubljeni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Oakley Cannonier je 14-godišnjak podrijetlom iz Leedsa. Ponekad trenira sa starijima u selekciji. Što god se dogodilo u njegovoj karijeri ili životu, on će se sjetiti svoje uloge u nedvojbeno najznačajnijoj pobjedi u cijeloj povijesti Liverpoola, gdje je Kloppov tim dokazao svoju sposobnost da besmrtne igrače pretvori u obične smrtnike. Omogućio je tako Englezu da brzo izvede korner i napravio onu čaroliju nakon čega je Liverpool stigao do velikog preokreta i prolaska u finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao hit

Dječak je postao apsolutni hit na društvenim mrežama, a pohvalio ga je i bivši škotski nogometaš i igrač Liverpoola Graeme Souness.

"Pogledajte trenutak kada je Arnold izborio korner. Skupljač lopti je već na svome mjestu i odmah je dodao loptu Englezu, bilo je to brzo dodavanje", rekao je Souness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan pothvat Liverpoola

Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu sa 4-0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove u čudesnoj večeri Redsa zabili su Divock Origi (7, 79) i Georginio Wijnaldum (54, 56). Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool koji je drugu godinu uzastopce ušao u finale, dok je Ivan Rakitić igrao za Barcu do 80. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo