Na desni bok / Ni 24 sata nakon Murića Rijeka dobila novo pojačanje: Vratio se bivši igrač

Image
Foto: HNK Rijeka

Riječani su riješili načetu poziciju desnog beka

5.2.2019.
9:14
HNK Rijeka
VOYO logo

Nakon Roberta Murića Rijeka je u manje od 24 sata predstavila još jedno pojačanje. Ivan Tomečak vratio se u dres koji je već nekad nosio

"Sretan sam što sam se vratio u Rijeku. Vraćam se jer znam kamo dolazim i navijači su me i prvi put kada sam dolazio odlično prihvatili. Jedan od razloga jest i predsjednik Damir Mišković, koji je i prilikom mog prvog dolaska u Rijeku bio jako korektan prema meni", rekao je za službenu klupsku stranicu Tomečak koji je, zanimljivo, bio suigrač sadašnjeg trenera Igora Bišćana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je dobar čovjek, sada ću imati priliku upoznati ga kao i trenera. Drago mi je što sam čuo sve najbolje o njemu kao treneru.

Murić je najavio borbu za Kup, ali i Prvenstvo, što kaže Tomečak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji su ciljevi da uzmemo sve što se može. Ja ću dati svoj maksimum, to je jedini način na koji znam igrati. Dat ću maksimum da pomognem momčadi i da ostvarimo što bolje rezultate te izborimo Europu i budemo što bliže Dinamu."

29-godišnji desni bek nakon Rijeke igrao je u Dnjipru, Al Nasru, Mechelenu i Club Bruggeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam svojom dosadašnjom karijerom, nikad ne znaš kamo će te put u nogometu odvesti. Sada sam u Rijeci i gledam samo prema naprijed."

Među 95 nastupa za Rijeku Zagrepčanin je osvojio Kup i Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta dva trofeja i Stuttgart, odnosno plasman u Europsku ligu, stvari su koje su mi ostale u najljepšem sjećanju. Nadam se da ću u dresu Rijeke ostvarivati iste rezultate i uspjehe, ako Bog da, možda da ih i nadmašimo."

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo