NEYMAR OTKRIO IME SVOG NOGOMETNOG UZORA: / Teško je povjerovati, ali to nisu ni Pele, ni Messi

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

U razgovoru za DAZN otkrio je dosad nepoznate detalje

28.2.2019.
11:01
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Brazilac Neymar već je mjesec dana van terena zbog ozljede, a njegov povratak na teren očekuje se tijekom ožujka. Najskuplji nogometaš svijeta igrao je do ozljede zbilja odlično u dresu PSG-a, ali su Parižani najteže prepreke u Ligi prvaka morali proći bez njega.

Neymar se dobro oporavlja od loma metatarzalne kosti u stopalu. Uskoro će biti spreman za igru, a dok odmara, novinari često opsjedaju njegov dom. U razgovoru za DAZN brazilski čarobnjak je otkrio dosta zanimljivih stvari, a otkrio je ime svog uzora u svijetu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan pravi uzor

"Uzor mi je uvijek bio Robinho", rekao je Neymar pa dodao: "Otkako sam bio mali, gledao sam što radi i jednostavno sam volio ono što vidim. Želio sam biti kao on", rekao je Neymar koji ne krije divljenje prema sunarodnjaku.

Pored nogometa zvijezda PSG-a ima i dosta drugih zanimacija. Otkrio je i što radi kad je slobodan od nogometnih aktivnosti. "Bavim se drugim sportovima. Ne gledam previše nogometne utakmice i kad sam kod kuće, gledam ostale sportove. Većinom je to košarka, ali volim i dosta drugih", istaknuo je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo