Neymar ismijavao Messija i društvo pa im zabio eurogol s centra!

Nakon što je opravdao ulogu prve zvijezde Kupa konfederacija u rodnom Brazilu zabivši četiri gola u pet utakmica, novi as Barcelone Neymar nastavio je briljirati i u prijateljskim utakmicama...

3.7.2013.
10:37
VOYO logo

Najnoviji eurogol stiže s humanitarne utakmice odigrane u glavnom peruanskom gradu Limi. Na suprotnim stranama našli su se novi suigrači u Barceloni Neymar i Messi.

Iako su Messi i prijatelji Neymarovih Svjetskih 11 pobijedili 8:5, susret će ostati zapamćen po prekrasnom lobu Neymara, gotovo s centra igrališta i ismijavanju Diega Lugana, kojeg je 'poslao po ćevape' nakon što je malo tehnicirao glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga je Brazilac promašio penal, ali tko to još pamti nakon ovakvih poteza.

Inače, u Messijevoj momčadi zaigrali su još Dani Alves, Pablo Osvaldo, Pablo Aimar, Ezequiel Lavezzi i Diego Buonanotte. Svi sudionici ovog ogleda jako su se dobro zabavljali, pa je tako Dani Alves, Brazilac iz Barcelone, igrao i za jednu i za drugu momčad, a uz to je na obje strane postigao pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/vMA1Tdx25zE

Spomenimo i da je Messijevu momčad kao trener vodio Talijan Fabio Capello, dok je na suprotnoj trenerskoj stolici sjedio legendarni Brazilac Zico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/O2mwpu4280A

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi, otkazao je nastup u humanitarnoj utakmici u Los Angelesu, u kojoj su u srijedu trebali igrati "Messi i prijatelji'' protiv "Ostatka svijeta'". Utakmica na stadionu Los Angeles Coliseum otkazana je nešto više od 24 sata prije početka, uz objašnjenje kako je Messi odbio sudjelovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što smo nekoliko sati neuspješno pokušavali uvjeravati ljude iz Messijevog menadžerskog tima da ispune svoje obveze iz ugovora i da Messi dođe u Los Angeles, jasno je da nemaju poštovanja prema navijačima na ovim prostorima i ovom tržištu", izjavio je Todd Graham, predsjednik uprave El Padrina, jednog od glavnih pokrovitelja manifestacije.

Utakmica se reklamirala kao događaj koji će uključivati niz poznatih svjetskih igrača, kao što su Messijevi suigrači iz Barcelone i španjolski reprezentativci Gerard Pique, Cesc Fabregas i Sergio Busquets u Messijevoj momčadi na jednoj strani, odnosno, Robert Lewandowski, Sergio Agüero i Kevin Prince Boateng na drugoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za ovaj događaj, koje su povučene iz prodaje, koštale su i do 300 dolara...

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo