NEYMAR JE ISKLJUČIVI KRIVAC ZAŠTO SU TRANSFERI TAKO VISOKI: / 'Samo da nam je to rekao PSG-u bismo ga prodali jeftinije'

Image
Foto: AFP

Barcelonin potpredsjednik Jordi Mestre otkrio je što stoji za Neymarova prelaska u PSG

5.2.2018.
10:47
AFP
VOYO logo

Neymarovo ponašanje tijekom njegova transfera iz Barcelone u redove Paris Saint-Germaina razlog je zbog kojeg su cijene transfera nogometaša postale rekordno velike, mišljenje je Barceloninog potpredsjednika. Jordi Mestre, naime, tvrdi da se brazilski napadač igrao 'mačke i miša' s klubom kojeg je napustio u kolovozu prošle godine.

Postao je tada Neymar igrač koji je klub promijenio u najvećem transferu ikad, preciznije, njegove je usluge od Barcelone PSG otkupio za 220 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što me najviše boli jest način na koji se sve dogodilo. A mi bismo i uštedjeli mnogo novca i medijske buke da su stvari bile drugačije", citira BBC Barceloninog čelnika koji dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je došao i rekao 'Želim otići' dogovorili bismo se, ali ništa nam nije kazao. Da jest, PSG bi ga mogao kupiti za manje novca, a i nas bi manje koštalo dovođenje igrača."

Od Neymarovog odlaska Barcelona je iz Liverpoola dovela Philippea Coutinha u transferu koji je iznosio 120 milijuna eura, a koji bi se kroz bonuse mogao uvećati i do 160 milijuna eura, dok je Borussiji Dortmund Ousmane Dembele plaćen 105 milijuna eura što bi moglo narasti do 150 milijuna eura ostvarenjem ciljeva iz ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo