NEYMAR DONIO VELIKU ODLUKU: / Katalonci objavili čega se spreman odreći kako bi se vratio na Camp Nou, ali postoji kvaka

Image

Godišnje zarađuje oko 37 milijuna eura

4.5.2020.
9:51
VOYO logo

Nakon što mu je lani propio transfer iz PSG-a u Barcelonu, čini se da Neymar u idućem prijelaznom roku namjerava sve napraviti kako bi se vratio na Camp Nou. Katalonski list Mundo Deportivo tvrdi da je spreman pristati na 50 postotno smanjenje plaće kako bi opet igrao s Messijem i društvom.

Brazilac je navodno već odbio produljenje ugovora vrijedno 100 milijuna eura kako bi isforsirao povratak u klub s kojim je osvojio Ligu prvaka. Do sada je velika zapreka u ovom poslu predstavljalo 200 milijuna eura, koliko je PSG tražio za njega, a sada bi, piše MD, mogli smanjiti svoje zahtjeve na 150 milijuna jer je odbio ugovor koji bi ga na Parku prinčeva zadržao i nakon ljeta 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Lautaro Martinez (u sredini)

Barcelona osim Neymara već neko vrijeme prati Interovog napadača LautaraMartineza. Njegova odštetna klauzula postavljena je na 111 milijuna eura, a bit će aktivna tijekom prva dva tjedna u srpnju.

Međutim, zbog financijske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa teško da će Katalonci ići po obojicu igrača te je vrlo vjerojatno da će Setien morati razmisliti koji mu je više potreban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo