Kaznili se otkazivanjem božićnog partyja jer ih je sram

U nogometnom klubu Newcastle su odlučili otkazati svoj tradicionalni božićni party jer smatraju da ga nisu zaslužili i sram ih je pred vlastitim navijačima.

18.12.2012.
8:33
VOYO logo

Prvi se u Premiershipu 'pepelom' posuo Queens Park Rangers koji je božićni party otkazao jer je klub bio posljednji na prvenstvenoj ljestvici, a ovaj trend je nastavio Newcastle koji je izgubio sedam od posljednjih devet utakmica te ga je sram pred vlastitim navijačima.

"Ono što smo navijačima prikazali ove godine je sramotno. Zato za nas neće biti božićnog partyja i to je jedina ispravna odluka. Grozne stvari se izjavljuju o našoj momčadi i stručnom stožeru, no mi smo zajedno i trudimo se posložiti stvari na svoje mjesto. Navijači moraju znati da za nas ovo nije samo igra, to je naš način života i profesija, to nam plaća račune. I ne samo to, na određeni način moramo i zabaviti i zadovoljiti svoje navijače koji skupo plaćaju ulaznice kako bi nas mogli gledati. Kada sve zbrojite i oduzmete, nismo zaslužili party ove sezone i u redu je što smo ga otkazali", izjavio je menadžer Newcastlea Alan Pardew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo